• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Børnesko til de kære små fødder

Hos Lykkesko har vi mange forskellige slags børnesko til de kære små fødder, så du kan være sikker på at finde lige netop det par sko, som dit barn står og mangler. Her på vores virtuelle skohylder har vi rigtig mange forskellige kategorier af børnesko, i forskellige designs, farver, kvaliteter og prisklasser, og derfor kan vi næsten garanterer dig, at du kan finde et par, som dine kære mangler. I menuen over børnesko til venstre finder du sneakers, sandaler, pæne sko, ballerinaer, støvler, begyndersko, junior, gummistøvler, hjemmesko og sko med Gore-TEX. Kig dig omkring og lad dig inspirere af vores mange forskellige slags sko til de helt små babyfødder eller lidt større børnefødder. Velkommen indenfor i vores børneskounivers!

Sko til børn - stort udvalg

I vores online shop har vi et bredt sortiment af børnesko fra de førende mærker. Vi er meget stolte forhandler af børnesko fra mærkerne: Kangaroos, Ecco, In2, Ponny, Green Comfort, Reef, Hummel, Ricosta, Bisgaard, Toms, Angulus, Primigi, SuperFit, Merrell, Geox, Adidas Performance, Skechers, Viking, Rieker, Keen, Converse, Hummel, Birkenstock, Hummel, Reebok, Naturino, Salomon, Haflinger, Shepherd, Bressan, Colombia, Nome, KitzBühel, Rohde, Naturino, og Kawasaki. Med så mange mærker har vi både de lidt dyrere mærker og billige børnesko, og derfor kan du med sikkerhed finde lige netop de børnesko som dit barn mangler. Se de populære Bisgaard sko og Angulus sko, som altid er populære hos småbørnsforældre. 

De vigtige sko

Sko er for alle mennesker rigtig vigtige, men for børn er det i særdeleshed vigtigt, at de har en børnesko på, som både er behagelig og som støtter godt de rigtige steder. Derfor sælger vi på Lykkesko.dk kvalitetssko, som giver dit barns fødder de bedste vilkår. Er du i tvivl om størrelse, behandling eller andet er du velkommen til at ringe og få vejledning. Alle forældre kender til den stolthed som børn kan have når de selv har taget deres sko på, og derfor har vi i vores sortiment mange børnesko, som er nemme for børnene selv at tage af og på uden hjælp fra forældre, søskende eller pædagoger.

Billige børnesko

Vi har billige børnesko og nogle lidt dyrere, så der er noget for enhver smag. Vores udvalg af mærker og varianter er rigtig stort, så du har meget at vælge imellem og kan helt sikkert finde et par børne sko, der passer til dit barns fødder. Vi har sko til barnet, der elsker lyserøde farver og eventyrlige prints på skoene, såvel som vi har sko til barnet, som er mere til de ’’vilde’’ farver, og prints med alt fra dyr til både til fodbolde. Vi har børne sko til både drenge og piger fra str. 20-40. Lad gerne barnet kigge med på webshoppen, når du kigger på udvalget – erfaring har lært os at de små poder ofte har rigtig store holdninger til deres fodtøj.

Køb dine børne sko online

I vores webshop hos Lykkesko.dk har vi et stort udvalg af børnesko online samt i vores butik. Vores hjælpsomme personale er altid parat til at hjælpe dig med råd og vejledning og størrelse, pasform og pleje af fodtøjet til de kære børn og naturligvis også til dig selv. Så find dine børne sko lige her. Vi byder dig velkommen i vores skounivers. Husk vi har altid gratis fragt.

Børnesko udsalg

Hvis du er heldig er der børnesko udsalg, tilbud eller outlet i vores online shop. Børne sko tilbud og udsalg er værd at holde øje med i vores shop. Her kan du virkelig gøre et kup og få dig et par billige børne sko. Kig under kategorien udsalg for at se de billige børne sko, ofte kan der virkelig være nogle penge at spare – især hvis du ser efter udsalg uden for højsæsonerne.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x