• Gratis levering v/ køb over 500 DKK
  • Lynhurtig levering 1-2 dage
  • Gratis retur - 14 dage
Filter

Babysko til de kære små fødder

Findes der noget sødere end et par små børnefødder? Det mener vi i Lykke Sko ikke, og det er derfor også meget vigtigt for os, at du værner om dit barns fødder. Det gør du ved at købe et par behagelige babysko eller begyndersko til dit barn. Hos Lykkesko har vi mange forskellige slags børne-, begyndersko og babysko til de kære små fødder. Se dig omkring på vores virtuelle skohylder, og lad dig inspirere. Vi har begyndersko fra alle de populære mærker.

Babysko, begyndersko, kravlesko – hvad skal man vælge?

Til de mindste børn, som begynder at rejse sig ved tingene og gå lidt rundt ved møblerne, er det vigtigt med sko der har skridsikre såler - det vil ofte være ruskindssåler og der er her tale om små begyndersko, sutsko eller kravlesko, som sikrer at barnet ikke glider på gulvet og falder. Når barnet bliver større og begynder at gå mere omkring, går rundt udenfor, leger i sandkasse, går på græsset osv., så er der behov for mere ’rigtige’ sko. Det vil sige sko med vandtætte såler og dermed også sko, som naturligt bliver lidt hårdere i sålen - men som dog stadig skal kunne bøjes forholdsvis let. Vælg gerne en sko med snørebånd eller velcrolukning, så har du nemlig mulighed for at stramme begynderskoen eller babyskoen fast om dit barns fød, således skoen sidder godt til og giver dit barn den rigtige form for støtte.

Stort udvalg af babysko

I vores online shop har vi et bredt sortiment af begyndersko fra de førende mærker. Vi forhandler børnesko fra mærkerne: Kangaroos, Ecco, In2, Ponny, Green Comfort, Reef, Hummel, Ricosta, Bisgaard, Toms, Angulus, Primigi, SuperFit, Merrell, Geox, Adidas Performance, Viking, Rieker, Keen, converse, Hummel, Birkenstock, Hummel, Reebok, Naturino, Jojo, Salomon, Rugged Gear, Haflinger, Shepherd, Bressan, Colombia, Nome, KitzBühel, Rohde, Jack Wolfskin, Imac, Boras, Marco Tozzi, Naturino, Ricosta, Bundgaard, Teva. B-Tween, Hip Shoe Style, Tommy Hilfiger og Kawasaki. Med så mange mærker har vi både de lidt dyrere mærker og billige børnesko, babysko og begyndersko.

Billige begyndersko

Vi har billige sko til de mindste og nogle lidt dyrere babysko, så der er noget for enhver smag. Vores udvalg af mærker og varianter er rigtig stort, så du har meget at vælge imellem og kan helt sikkert finde et par babysko, der passer til dit barns fødder. Vælg et par begyndersko, der støtter dit barns fødder.

Køb dine babysko og begyndersko online

I vores webshop hos Lykkesko.dk har vi et stort udvalg af børnesko online samt i vores butik. Vores hjælpsomme personale er altid parat til at hjælpe dig med råd og vejledning og størrelse, pasform og pleje af fodtøjet til de kære børn og naturligvis også til dig selv. Så find dine baby- og begyndersko online lige her. Vi byder dig velkommen i vores skounivers. Husk vi har altid gratis fragt.

Babysko udsalg

Hvis du er heldig er der babysko udsalg, tilbud eller outlet i vores online shop. Begyndersko tilbud og udsalg er værd at holde øje med i vores shop. Her kan du virkelig gøre et kup og få dig et par billige sko til dit barns fusser. Men skynd dig, vi har mange populære babysko og begynder sko, så der er rift om dem.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x