• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Termostøvler og gummistøvler til børn

I denne kategori finder du et godt udvalg af børnegummistøvler. Vi har både de søde og de seje børnegummistøvler til både friske piger og drenge. Vi har blandt andet Bisgaard gummistøvler til børn fra str. 24 til 33. Vi har modeller med og uden for. Hop ud i vandpytterne med et par børnegummistøvler fra Lykkesko.dk

Børnegummistøvler i alverdens farver

Hos Lykke Sko har vi blandt andet Viking termostøvler og gummistøvler til børn – både drenge og piger – i et hav af farver. Børn elsker farver og børnegummistøvler er ingen undtagelse. Her kan du finde friske pangfarver som gul, grøn, rød, koboltblå, pink. Vi har også børnegummistøvler i mere moderate og afdæmpede farver som mørkelilla, sort, mørkegrøn, rubinrød. Vi har rigtig børne gummistøvler med tegninger og mønster på, som gør ethvert barn glad. Vi har også børnegummistøvler med leopardmønster eller zebramønster, hvis du ønsker nogle lidt sejere gummistøvler til børn.

Når det er rigtig koldt

Når temperaturen siger kulde, sne og sjap er det rart med et par termostøvler. Vi har Viking termostøvler, som er fantastiske at have på i det kolde og våde vejr. Børn elsker at hoppe i et par termostøvler, da de er så nemme at få af og på. Et par Viking termostøvler fungerer som et par børnegummistøvler, men de har et tykt lag for indeni, så de små fødder holdes varme, selvom temperaturen går i nul.

Billige gummistøvler til børn

I vores online webshop finder du billige gummistøvler til børn. Vi fører følgende mærker: Viking, Hummel, Bisgaard, Ricosta og Bundgaard. Derudover har vi Viking termostøvler. Nogen gange kan du være heldig at finde Viking termostøvler og gummistøvler til børn tilbud eller udsalg og så er det med at slå til inden den næste regnbyge kommer. Find dine nye billige gummistøvler til børn i vores online shop. Er du i tvivl om noget? Lad vores personale guide dig. Velkommen hos Lykke Sko. Vi har alt fodtøj til regnvej.
For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x