• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021
Filter

Futsko til søde barnefødder

Børnehjemmesko - også kaldet børnesutsko – er meget anvendelige og bruges mange steder uden for hjemmet. For eksempel bruges futter ofte som indesko i skolen, SFOen, børnehaven eller vuggestuen, hvor der godt kan være fodkoldt og beskidt. I kategorien hjemmesko børn finder du hos Lykkesko et godt udvalg af børnehjemmesko også kaldet futter. Vi har futter til de helt mindste helt ned til str. 17, så selv de allermindste kan holde deres fødder godt lune. Futter er gode at have på hvad enten de sidder i barnevognen, er på armen, ligger på gulvet eller sidder i en stol. Find de søde futsko online på webshoppen. Vi har masser af søde futter med de sødeste motiver. Der er ikke noget sødere end en lille med et par små futsko på.

Futter der beskytter fødderne

I vores online shop finder du under kategorien hjemmesko børn mange forskellige børnesutsko fra størrelse 17-34, så der er futter fra de helt små fødder og til børnene bliver store. Et par børnehjemmesko / børnesutsko er dejlige varme at tage på, især når der er koldt på gulvet, som der ofte er på skoler, i SFO’er, i børnehaver og vuggestuer. De gulve er oftest heller ikke de mest renlige, så derfor er det også dejligt med et par futter, der beskytter fødder og strømper mod skidt og snavs. Med et par futsko til børn er dine børns strømper også bedre beskyttet mod slid og huller. Shop børnenes futter her.

Futter med de skønneste mønstre

I vores online shop finder du et stort udvalg af futter og forskellige futsko i alle mulige glade farver. Vi har blandt andet lyseblå, brun, sort, pink, mørkeblå, grå, sølv, lilla og camouflage farvede børne hjemmesko og futsko. Vores kategori sutsko børn indeholder modeller i lækre kvaliteter, som filt og uld, der varmer de små fødder rigtig godt. Et par uld sutsko til børn er rigtig dejlige at have på, når der er godt koldt udenfor. Til de aller mindste finder du futsko med skønne barnlige motiver, som begejstrer både de små og deres omgivelser. På pigernes futsko finder du ofte pigede motiver som katte, ugler, sløjfer, blomster og prinsesser, mens der på drengenes futsko ofte er fart på med drager, biler og fodbolde, ufoer eller camouflage-farver.

Børnehjemmesko / børnesutsko

I vores kategori med futsko finder du måde søde og seje børnehjemmesko / børnesutsko, der alle holder de små fødder varme. Køb dine børnesutsko / børnehjemmesko fra vores kategori sutsko børn og du er sikret varme små fødder. Med et par børnesutsko / børnehjemmesko kan vi forhåbentlig holde fødderne varme og holde snotnæser lidt på afstand. Find dine børnesutsko / børnehjemmesko i vores shop. Husk vi sender de små futsko over hele landet med gratis fragt.