VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko
Filter

Klip klapper til børn online

Er der et fodtøj, der leder tankerne mere hen på sommer end et par klip klapper? Det tror, vi i Lykke Sko ikke, og derfor er vi glade for at kunne præsentere et stort udvalg af disse dejlige sommersko. De dejlige klip klappere er fantastiske til sommerbrug, da de nemt kan tages af og på, hvis dit barn hurtigt skal ud i haven eller ud på en lille svømmetur i havet. Du kan købe disse dejlige klip klapper sandaler til børn online hos Lykke Sko.

Klip klapper til enhver smag

Sandalerne bringer tankerne frem om forår og sommer, og vi glæder os til det lettere fodtøj som et par klip klapper, som man nemt kan smutte i og nemmere kan hoppe ud af igen, hvis dit barn for eksempel lige skal en tur i vandet, når I er ved stranden – eller hurtigt vil mærke græsset i haven når han eller hun er ude og lege. Når sommersæsonen er godt i gang kommer de populære sommersko i et væld af dejlige sommerfarver og da de ikke koster alverden kan man nemt lige skifte dem ud med din yndlingsfarve. Find dit barns nye sommersko online lige her.

Lyden af sommer

Klipklap, klipklap. Måske er det lyden der gør denne karakteristiske sommersandal så populær for børnene? Og måske er det lyden, der har givet sandalen sit navn. Men hvis denne lyd ikke minder dig om sol og sommer, hvad gør så? Sommersko er lette sko, som dit barn nemt kan tage af og på. Vi har modeller i sølv, hvid, sort, grå, orange, rød, gul, grøn, blå – hvad end dit barn kunne tænke sig. Vi har feminine modeller og mere maskuline modeller, så der er klip klapper sandaler til ethvert barn. Vi har billige brands og lidt dyrere mærkere. Modellerne er kendetegnede ved at de er utrolig lette og er lavet i gummi, som giver dem et meget sommerligt og casual look. Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen og hjælper dig gerne med at finde din og dit barns nye favorit klip klapper sandaler.

Lette Klip klapper hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko har vi et hav af forskellige skomærker og vi er sikre på, at vi også har nogle til lige netop dit barn. Se for eksempel vores populære Hummel klip klapper. Hos os finder du både moderne modeller der er helt på beatet med tidens trend, samt mere klassiske modeller. På vores online webshop kan du i ro og mag søge og købe børnesandaler og klip klappere, lige når det passer dig. Shop nye klip klappere hos Lykke Sko online her. Vi har ofte udsalg og billige klip klapper sandaler, så måske er du heldig, og finde dine nye klipklap sko online her. Sæt dig sammen med dit barn, og find hendes eller hans nye sandaler sammen, det er ikke bare hyggeligt, det får også dejlige sommerminder frem. Derudover er vi i Lykke Sko også sikre på, at dit barn har et en mening om hvilke modeller han eller hun foretrækker. Rigtig god fornøjelse med dine nye klip klapper til damer, herre eller børn!

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x