• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers fra 35,-
  • Lynhurtig levering 1-2 dage
  • Julegaver byttes frem til 31/1 2020
Filter

Cool konfirmationssko online her

En konfirmationssko er ikke bare en konfirmationssko. Du kan få masser af forskellige slags sko til din konfirmation. Det er vigtigt, du får en konfirmationssko, som du kan lide og som giver dig et fedt look. Dine sko skal også passe til kjolen og dens pasform. Samtidig må de også meget gerne kunne bruges til andet end bare den ene store dag, så vælg et par, der passer til dig og din stil generelt, så du kan få glæde af dem resten af året også.

Konfirmationssko til den store dag

Det er en stor dag at blive konfirmeret. Du har sikkert en masse sommerfugle i maven og en masse forventninger til hvordan din dag bliver. Forud for en konfirmation lægger der en masse arbejde og forberedelser, og det er vigtigt at alt er perfekt. Tøjet skal være perfekt, maden skal være perfekt, sangene skal være perfekte, håret være perfekt, og det bør dine konfirmationssko også være. Her på Lykkesko.dk kan du finde en masse forskellige sko til din konfirmation. Vi har helt sikkert også en variant der passer til lige netop dig. Vi har mange fede og lækre mærker for eksempel fører vi forskellige ballerinasko, som er oplagte til konfirmationssko.

Vælg de rigtige konfirmationssko til din store dag

Er du ikke særlig interesseret i ’’prinsesse’’-looket til din konfirmation, skal du måske vælge et par fine hvide sneakers, som gør dit outfit mere afslappet og knap så fint at se på. Elsker du derimod prinsesselooket, og kan du ikke få nok af tyl og glimmer, bør du se nærmere på et par ballerinasko eller et par lækre og feminine sandaler. Er du i tvivl om hvilke konfirmationssko du skal vælge, har vi gjort det nemt for dig at få et overblik. Derfor har vi samlet en række sko, som du med succes kan bruge til din konfirmation eller til en anden festdag.

Du behøver ikke kun at bruge dem én gang

Mange tror fejlagtigt, at man kun har sit konfirmationstøj – og sko på den ene dag, man bliver konfirmeret. Men faktisk kan du nemt bruge dine konfirmationssko efter du har haft dem på, på din store dag. Selvom dine sko typisk vil være i lyse og starte farver som hvid, grå og sølv kan du nemt have dem på til hverdag. Rigtig mange unge piger bliver konfirmeret i et par hvide sneakers, som de efterfølgende har på til deres blå mandag, og senere bruger de dem til hverdagssko. Det kan du også. Her på vores virtuelle skohylder har vi fundet de bedste og mest velegnede konfirmationssko til dig. Tag et kig under vores kategori ’’konfirmationssko’’, og find dem, som du står og mangler til din specielle og særlige dag, hvor du træder ind i de voksnes rækker.

Mulighederne er mange

Mulighederne er mange. Her på vores webshop finder du både dyre og billige konfirmationssko. Indenfor denne kategori finder du mærker som Converse All Stars, Adidas Orginals, Reebook, Roots, Ecco og mange flere. Vælg et par sneakers til din store dag, hvis du vil give dit look et råt twist. Det kan se rigtig fedt ud, hvis du eksempelvis vælger et par sko, som ikke er hvide. Vælg et par konfirmationssko med detaljer eksempelvis i form af nitter, lynlåse eller forskellige farver. Her hos Lykke Sko kan du være sikker på at finde et par sko, som passer dig til og din stil. Glæd dig til den store dag med et par konfirmationssko fra Lykke Sko.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x