• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Børnesandaler til sommer og leg

Her finder du et stort udvalg af sommerfodtøj i kategorien sandaler børn. Om du har brug for et par slippers, et par thongs eller et par mere lukkede børnesandaler, har vi helt sikkert noget i vores store udvalg i kategorien sandaler børn. Vi har både modeller med velcro, snørre eller spænder i mange flotte farver, mønstre og modeller.

Sandaler børn = leg og glæde

Børnene elsker når det er sol og sommer og de kan få fødderne luftet i et par dejlige børnesandaler. De elsker glæden ved at kunne mærke græsset og sand mellem tæerne. Med et par smarte børnesandaler fra Lykke Sko er der dømt mange timers leg og glæde.

Sandaler børn = farverige modeller

Da vi ved, at børn er vilde med dejlige og ofte markante farver, har vi et stort udvalg af farverige modeller i kategorien sandaler børn. Vi har både de lidt dyrere og de billige børnesandaler i de forskellige kulører: sølv, sort, pink, orange, blå, koral, lilla, marineblå, lyserød, grøn, gul, hvid, turkis eller brun. Vi har også nogle trendy leopardmønstrede børnesandaler, nogle søde modeller med blomster eller med glitter til de søde piger og nogle varianter med sten og nitter, hvis dit barn er til den lidt mere seje stil. Til friske drenge har vi nogle med farlige dinosaurer på eller de mere enkle ensfarvede eller tofarvede. Vi har med andre ord noget for enhver i kategorien sandaler børn. Se vores store udvalg af sandaler til børn.

Børnesandaler udsalg eller tilbud

Under vores kategori udsalg kan du finde børnesandaler udsalg. Du kan være heldig at finde et par, som er sat ned, når sæsonen for det lettere fodtøj er ved at være slut. Så kan du gøre et godt kup. Finde dine sandaler til børn her hos Lykke Sko.
For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x