• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage 
  • Nem retur i 14 dage
Filter

Børnestøvler til store og små

Her finder du børnestøvler til både store og små børn, pigestøvler og drengestøvler. Vi har mange varianter af børnestøvler og udvalget er størst, når sæsonerne siger efterår og vinter med blæst, kulde, regn, sne og slud. Vi har dog også modeller, som egner sig til både forår og efterår. Vi har mange forskellige slags pigestøvler og drengestøvler. Kig ind og lad dig inspirere af vores udvalg af børnestøvler.

Skønne støvler til børn

Vi har mange skønne støvler til børn. Børnestøvler som ungerne vil elske at få på. Vi har både pigestøvler og drengestøvler, nogle med snører, nogle med lynlås eller velcrolukning, så de er nemme at få af og på. Vi har mange skønne pigestøvler og drengestøvler der varme de små fødder godt. Vi har varme støvler til børn med dejligt varmt for, så de kan holde fødderne varme til en lang dag i institution eller skole på kolde efterårs- eller vinterdage, hvor fødderne har brug for ekstra varme og beskyttelse mod naturens luner.

Varme børnestøvler til sne og slud

Når det er efterår eller vinter med kulde, sne, slud, regn eller blæst udenfor, er det godt at kunne hoppe i et par varme børnestøvler. Vi har både pigestøvler og drengestøvler til den kolde sæson i et hav af farver, modeller og størrelser, så du er sikker på at kunne finde et par støvler til børnene her. Når børnene selv vil vælge deres pigestøvler eller drengestøvler får de som regel det, som de også får brugt meste. Vi har støvler til børn i sort, blå, pink, blå eller brune – eller nogle all over mønstrede.

Børnestøvler udsalg og tilbud

Vores udvalg af støvler til børn er stort. Uden for sæsonen kan du finde billige børnestøvler på udsalg eller tilbud i vores online shop eller i vores butik i Silkeborg. Kig ind efter vores pigestøvler og drengestøvler på udsalg eller tilbud. Eller kig ind når det er sæson, hvor udvalget af støvler til børn er størst.
For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x