• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021
Filter

Termostøvler til børn

Her finder du termostøvler til både store og små børn, pigestøvler og drengestøvler. Vi har mange varianter af disse dejlige og varme støvler til børn i alle aldre. Selvfølgelig er udvalget størst, når sæsonerne siger efterår og vinter med blæst, kulde, regn, sne og slud. Vi har dog også modeller, som egner sig til både de regnfulde måneder forår og efterår. Vi har flere slags termostøvler til både piger og drenge. Kig ind og lad dig inspirere af vores udvalg af børnestøvler med termo. Lad gerne dit barn hjælpe dig med at finde de rigtige støvler til ham eller hende. Vi ved af erfaring, at børn meget ofte har en klar holdning til hvilket fodtøj de gerne vil have på og det gælder også for termostøvler.

Termostøvler til drenge og piger

Vi har mange skønne termostøvler til børn. Børnestøvler som ungerne vil elske at få på. Vi har både pigestøvler og drengestøvler med termo, nogle med forskellige detaljer og andre termosko uden. Fælles for alle vores termostøvler i Lykke Sko er, at de er nemme at få af og på. Vi har mange skønne pigestøvler og drengestøvler, der varme de små fødder godt. Vi har termostøvler fra forskellige brands. Ét er dog sikkert, hvis du køber dine termostøvler online her, får du et par støvler fra et af tidens mest moderne og populæreste brands. Vi har termostøvler fra brands som Viking, der laver nogle meget populære termostøvler med høj isoleringsevne, og støvlerne kan bruges, næsten uanset hvor koldt og vådt det er. De to mærker Viking og Move By Melton fører begge gode modeller, som holder til slud, sne og sjap. 

Termostøvler til regn og slud

Vi har varme støvler til børn med dejligt varmt for, så de kan holde fødderne varme til en lang dag i institution eller skole på kolde efterårs- eller vinterdage, hvor fødderne har brug for ekstra varme og beskyttelse mod naturens luner. De fleste børn er desuden også fascineret af vandhytter og slumpede mudderhuller, og elsker at hoppe ned i dem, så det siger ordentligt ’’plask.’’ Sommetider kan der opstå problemer mellem forældre og børn, da børnene ofte ødelægger sine støvler, og får kolde fødder. Det er der heldigvis råd for, hvis du køber et par termostøvler til dit barn. Så kan dit barn nemlig hoppe og lege i vand uden at blive våd eller kold. Bliv derfor en god forældre, og giv dit barn et par nye termostøvler – dit barn vil elske dig for det.

Varme børnestøvler til sne og slud

Når det er efterår eller vinter med kulde, sne, slud, regn eller blæst udenfor, er det godt at kunne hoppe i et par varme børnestøvler med termo. Vi har både pigestøvler og drengestøvler til den kolde sæson i et hav af farver, modeller og størrelser, så du er sikker på at kunne finde et par termostøvler til børnene her. Når børnene selv vil vælge deres pigestøvler eller drengestøvler får de som regel det, som de også får brugt meste.

Termostøvler udsalg og tilbud

Vores udvalg af støvler med termo til børn er stort. Uden for sæsonen kan du finde billige børnestøvler med termoegenskaber på udsalg eller tilbud i vores online shop eller i vores butik i Silkeborg. Kig ind efter vores pigestøvler og drengestøvler på udsalg eller tilbud. Eller kig ind når det er sæson, hvor udvalget af støvler til børn er størst. Men skynd dig, når der er penge at spare på disse dejlige vinterstøvler med termo er der drift om dem.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x