VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Bubetti sort snøresko

Varenummer: 8525SMARTNERO
2.300,00 kr.
Billede af betalingsmetode: Dankort Billede af betalingsmetode: Visa Billede af betalingsmetode: Visa Electron Billede af betalingsmetode: Mastercard Billede af betalingsmetode: Maestro Billede af betalingsmetode: JCB Billede af betalingsmetode: Mobilepay
inkl. 25% moms ekskl. levering

Sort snøresko fra Bubetti

Skoen har et råt og patineret look i den lækre og grove skindkvalitet, og så har den et enkelt og tidsløst udtryk i den sorte farve.

Den er super nem at kombinere med andre nuancer i din garderobe. 

Skoen er lavet efter de bedste håndværkstraditioner fra Bubettis eget værksted i Italien, og du får derfor et kvalitetsprodukt, du vil være glad for mange år frem. 

Den er lavet i blødeste kalveskind både ind- og udvendigt, så den vil derfor kunne forme sig en smule efter din fod, når du tager den i brug. 

Ydersålen er en blød og fleksibel gummisål med en let profil, så du får et godt fodfæste.

  • Lagerstatus / Levering På lager / 1-2 dage
  • Fragt Gratis v/ køb over 500 kr.
  • Nem retur 14 dage
For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x