VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Bubetti Støvle Brun

Varenummer: 9920-LUX539
2.800,00 kr.
Billede af betalingsmetode: Dankort Billede af betalingsmetode: Visa Billede af betalingsmetode: Visa Electron Billede af betalingsmetode: Mastercard Billede af betalingsmetode: Maestro Billede af betalingsmetode: JCB Billede af betalingsmetode: Mobilepay
inkl. 25% moms ekskl. levering

Mørkebrun støvle fra Bubetti med spænde.

Støvlen har et super råt udtryk med den patinerede mørkebrune overdel, der changerer flot i det lækre skind. På ydersiden af støvlen sidder et flot pyntespænde. 

Den har en rund snude, der er en anelse opadgående for et autentisk udtryk og så har den et lille spænde bagerst på støvlens yderside.

Støvlens patinerede skindkvalitet bliver kun flottere med tiden og den er da også en langtidsholdbar investering, der ikke er til at slide op.

Den er lavet i det blødeste kalveskind både ind- og udvendigt og den vil derfor forme sig efter din fod når du tager den i brug.

Ydersålen er ligeledes en grov lædersål med en gummiebelægning under hælen, så du står godt fast.

Der er en lille klods hæl, der måler 3,5 centimeter. 

  • skind
  • mørkebrun 
  • spænde
  • lille hæl

Lykkesko anbefaler:

1 rens / shoe cleaner

2 pleje / læderbalsam 

3 imprægnering / 3X3 protection

  • Lagerstatus / Levering På lager / 1-2 dage
  • Fragt Gratis v/ køb over 500 kr.
  • Nem retur 14 dage
For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x