VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko
Filter

Clogs hos Lykke Sko

Når du skal ud i haven og kigge til dine blomster, ud til postkassen og hente avisen eller ud med skraldespanden, så er et par gode og solide clogs det helt rigtige valg. Måske benytter du disse praktiske sko på arbejde, og vil gerne have et par, som får dig til at glemme, at du overhovedet har sko på, i så fald er du ikke havnet forkert. Hos Lykke Sko har vi nemlig markeds mest behagelige clogs. De fås både med og uden hælkap og er et solidt stykke fodtøj, der virkelig kan holde til noget. Vi har dame clogs til i klassisk sort og hvid. Tag et kig på vores udvalg her på siden, og lad dig inspirerer af vores forskellige mærker, der alle sælger clogs, måske finder du dine nye sko lige her.

Clogs gennem generationer

Clogs eller træsko er et stykke fodtøj, der har været til stede i mange hundrede år. Gennem århundreder var træskoen jævne menneskers hverdagsfodtøj – især bønderne. Skoene var som regel helt af træ – oftest elletræ – eller af træ med overlæder. Dette fodtøj havde en rigtig lang holdbarhed, som blev forlænget af jernbeslag under forfoden og hælen og med disse jernbeslag slog det gnister og larmede meget, når folk løb i dem. Dog er clogs med tiden udviklet sig, og er blevet meget mere behagelige at gå med.

Arbejdssko

I dag bruger mange folk dette fodtøj som arbejdssko – især på hospitaler og sygehuse, hvor gulvet kan være glat og man gerne skal stå godt fast, og hvor man skal have noget fortøj med en god holdbarhed. Derudover betragtes clogs som ergonomisk fodtøj, der er godt at have på til en lang dag på jobbet, hvor det kræver at man står eller går meget. Der er godt plads til fødderne, så de ikke bliver klemt, hvilket er vigtigt når man skal have dem på en hel dag uden at føle nogen form for ubehag.

Køb dine clogs online hos Lykke Sko

Køb dine arbejdssko og clogs dame online her hos os. Vores varianter er lavet i det lækreste læder, så de kan holde til noget. Vores træ sko kommer fra det danske mærke Sanita, hvor der er fokus på godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Vi har skoene i to farver – sort og hvid, hvilket før at du kan have skoene på ligegyldigt hvilket outfit, du har på da skoen vil passe til det. Husk vi har altid gratis fragt. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning om det rette fodtøj til dig. Vi har ofte udsalg på clogs fra Sanita, så måske er du heldig, og finder et par praktiske og behagelige fodtøj, du står og mangler.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x