• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 30 dage
Filter

Espadrillos – sommerens fodtøj

Et par espadrillos er et par lette sko, som virkelig hører sommersæsonen til. Et par espadrillos er meget lette og slanke i udtrykket. Espadrillos til kvinder har i mange år kunne findes i gadebilledet, og nu er espadrillos til mænd også blevet sæsonens populære stykke fodtøj, som vi ikke længere kan komme uden om. De afslappede sko er meget mere end bare en sko til strandturen og ses i dag i modebilledet på både kvinder og mænd. De populære espadrillos sko til dame og herre kan let sættes sammen med både jeans, shorts, kjoler og nederdele for et afslappet look.

Køb espadrillos online hos Lykke Sko

Køb dine nye espadrillos sko til dame og herre online hos Lykke Sko. Vi får hele tiden nye varianter på lager og vores personale ynder selv at gå i de lette og afslappede sko. Her får du et moderne stykke fodtøj til en meget overkommelig pris. De flade sko er helt perfekte til en tur på stranden, da de er så nemme at hoppe i og nemme at ryste sandet ud af. Dog egner dig sig også til en hyggelig tur på café med venner og veninder eller til et hyggeligt havearrangement – eller som fodtøj til jobbet. Med et par lette sko får du moderigtige sko, som du kan bruge hele sommeren.

En komfortabel trend

Hos Lykke Sko er vi vilde med den komfortable trend, hvor du både kan se smart ud samtidig med at fødderne har det godt. Det er muligt med et par smarte flade sommersko fra Lykke Sko på fødderne. Brug dine espadrillos til sommerdagene eller til de køligere sommeraftener, hvor sandaler ikke er helt nok.

Espadrillos sko i et væld af farver

Når sommersæsonen er godt i gang kommer de populære sommersko i et væld af dejlige sommerfarver og da de ikke koster alverden kan man nemt lige skifte dem ud med sin yndlingsfarve. Vi har også varianter i sort og de mere lyse sommerfarver, som er populære hvert år. I sæsonen finder du oftest også smukke bærfarvede varianter og modeller med blondemønster for et feminint look. Modellerne er kendetegnede ved at de er utrolig lette og oftest har de også en sål af bast, som giver dem et meget sommerligt og casual look. Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen og hjælper dig gerne med at finde din favorit. Et af de mest populære brands i denne kategori er Toms sko. Se også vores billigere variant fra Roots. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x