• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Gummistøvler dame

Vi har udvalget med både lange og korte gummistøvler til damer. Køb online nu hos lykkesko.dk. Når du skal en tur i haven eller kolonihaven, eller gå en efterårstur ved vandet, er det næsten ikke til at undvære et par gummirøjsere.

Fodtøj til regnvejr

Når regnen bare siler ned…så er det hyggeligt at være indendørs med spil, tæpper og stearinlys. Men det er også hyggeligt at komme ud med regntøj og paraply og lytte til regnens dråber. Børnene elsker at hoppe og pjaske i vandpytter og når vi skal med dem ud, må vi som forældre eller bedsteforældre have noget fodtøj på der passer til regnvejret. Kig dig om i vores sortiment. Vi har mange forskellige modeller i forskellige farver og mønstre og prisklasser, der passer til selv det mest genstridige regnvejr.

Dame gummistøvler

Vi har mange forskellige slags gummistøvler til damer. I denne kategori finder du korte, mellemlange og lange modeller fra blandt andet LaCrosse, Viking gummistøvler, Hummel. Move Mountains, Dr. Martens, og Vagabond, så der er noget i alle prisklasser og i mange forskellige modeller. Med og uden snørrebånd. Korte og lange. Med og uden spænder. Så vi har både billige gummistøvler til damer og mere eksklusive mærker og mærker i mellemklassen som for eksempel la crosse gummistøvler. Så kan du bare kaste dig ud i regnvejret i et par nye smarte gummirøjsere.

Eftertragtede mærker

Leder du efter korte gummistøvler til damer, har vi for eksempel de eftertragtede Lacrosse gummistøvler i mange forskellige slags farver og mønstre. De er kendt for deres gode kvalitet. La crosse gummistøvler fås i både ensfarvede og blomstrede og er kendetegnende ved deres korte skaft, så de er nemme at få af og på. Det er meget bekvemt, hvis man skal bruge dem til havearbejde eller en gåtur i regnvejr. Køb dine nye gummirøjsere hos Lykkesko.dk. Vi står altid klar med et godt udvalg og en service ud over det sædvanlige. Så kan regnen bare komme an. Med vores sortiment bliver dine fødder godt klædt på til alt slags vejr og et par regnskyl, skal ikke forhindre dig i at komme ud i den friske luft.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x