• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Hjemmesko

Filter

Slippers og sutsko dame

De dejlige varme sutsko, som du putter fødderne i, når du står ud af den varme senge om morgenen, dem som luner dine fødder, når der er fodkoldt og dem som du bare stikker fødderne i fordi det er så dejlig blødt, hyggeligt, rart og bekvemt. Den slags sutsko finder du her hos os.

Køb dine sutsko online hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko har vi et stort udvalg af sutsko til voksne: både mænd og damer . Du finder forskellige former for hjemmesko, slippers eller sutsko i forskellige materialer og kvaliteter, som er dejlige og nemme og bekvemme at stikke fusserne i. Vi har de åbne modeller kaldet slippers og de mere lukkede sutsko i lækre kvaliteter som uld, filt og frotté alt efter hvor varme du gerne vil have, at de skal være. Vores mest populære mærker i denne kategori er Glerups hjemmesko, Haflinger hjemmesko og Shepherd.

Slippers – hurtige at få af og på

Med et par slippers kan du hurtigt få skoene af og på. Vi har varianter af slippers, der kan bruges hvis du hurtigt skal smutte i noget fodtøj hvis du lige skal ud og tjekke postkassen eller skal ud med skraldeposen. Vi har også mere sarte slippers, som bedst egner sig til at have på indenfor. Fælles for alle slippers er dog, at de er så dejligt praktiske og lige er til at smutte i.

Sutsko i alle afskygninger

Kært barn har mange navne og alt efter hvor du kommer fra i landet kaldes de enten for indesko, sutsko, futsko, slippers, puser, pusser eller ganske enkelt bare hjemmesko. Uanset hvad du kalder dem, så har vi sikkert et par, der passer lige til dig og dine behov. Vores udvalg af sutsko og slippers er størst i den kolde sæson, henover efterår og vinter, hvor der kan være fodkoldt derhjemme og fusserne har brug for lidt ekstra varme for at holde sig lune. Det er også her vi sælger rigtig mange til julegaver. Det er nemlig en oplagt gave at give til far, morfar, farfar eller onkel som har alt.

Køb dine sutsko og slippers her hos os

Hos Lykke Sko står vi altid parat til at guide dig omkring udvalget af dame hjemmesko, hvad enten du mangler nogle indesko til at holde dine fødder varme med eller du bare mangler et par behagelige sutsko til at gå rundt i derhjemme. For nogen mennesker er der bare ikke noget bedre end at komme hjem og smide skoene og stikke fødderne i et par lune og hyggelige sutsko eller slippers. Så føler man sig rigtigt hjemme. Du kender det sikkert godt fra hoteller rundt omkring i verden. Her er det heller ikke ualmindeligt at der står et par hvide engangshjemmesko og venter på dig i skabet.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x