• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 14 dage
Filter

Pumps og højhælede sko online

I denne kategori finder du alle vores flotte pumps og vores højhælede sko. Vi har klassiske sorte pumps til enhver lejlighed ligesom vi har masser af højhælede sko, som du kan bruge til hverdag og fest. Så hop op på en lækker hæl og se smart ud i vores lækre udvalg til gode priser. Vores udvalg af pumps spænder bredt. Du kan finde alt fra de praktiske modeller, som er perfekte til hverdag, hvor du gerne vil have et pænt look, til mere festinspirerede varianter, som er mere forførende og feminine i deres udtryk. De lækre pumps og højhælede sko hos Lykke Sko er alle moderigtige og i lækre materialer. Derfor er de en uundværlig del i mange kvinders garderobe. Så tag et kig på vores festlige og moderne sortiment og lad dig inspirere af vores store udvalg online.

Smarte højhælede sko

Modellerne i denne kategori  højhælede sko er højaktuelle, og de har den fordel at det fleste af dem er meget praktiske. Hvis du ikke er vant til at gå i stiletter med en højere og tyndere hæl, så er en model med en lavere og bredere hæl en god idé og her har pumps en fordel. Udover at være smarte og at gøre dit hverdagslook lidt pænere og lidt mere festligt, så får du også her en sko, som er mere praktisk og komfortabel, så du ikke får ondt i fødderne af at have dem på. De højhælede sko i denne kategori er dermed velegnede til at bruge på jobbet hver dag, men de kan bestemt også bruges til en cafétur med kæresten eller veninderne, en tur i biografen eller til mere festlige lejligheder og arrangementer. Med damepumps og et par højhælede sko kan du skabe et klassisk eller moderne udtryk alt efter dit humør, stil og personlighed. Vi har højhælede sko  til enhver smag.

Noget for enhver smag

I denne kategori finder du højhælede sko for enhver smag – også din. Fælles for dem alle er, at de giver os et feminint look, får vores ben til at syne lidt længere, og giver os et lidt mere festligt look – også til hverdag. Pumps og højhælede sko kommer i et væld af forskellige modeller, materialer, former og farver og vi er sikre på, at vi også har noget for dig. Se blandet andet de flotte modeller fra WondersGabor og Billi bi, Högl, Vagabond, Peter Kaiser, Stockholm Design Group, Softwalk, Tamaris, Ara, Poul Green, Ecco, Roots, Caprise og mange, mange flere. Vi har dem i mange farver – alt fra klassisk sort, beige eller grå til pangfarver som rød, pink, lilla og mange flere. Find røde, sorte pumps eller højhælede sko til netop din smag online her.

Pumps – gør dig elegant

Dette fodtøj med lidt hæl på et med til at gøre dig elegant. I vores online shop finder du mange forskellige slags modeller. Vi har et stort udbud af sorte pumps, da disse naturligvis er meget eftertragtede, da de kan sættes sammen med det meste i garderoben. Du kan dog også finde modeller i andre farver og med spændende detaljer, som enten gør skoen klassisk, feminin, sexet eller rå. Brug dem sammen med både kjoler, nederdele og bukser eller jeans for et smukt og feminint look.

Pumps og højhælede sko - find dine favoritter her

Find dine favoritter blandt Lykke Sko’s store udvalg. Vi har både de praktiske og superhotte røde og sorte pumps og højhælede sko til enhver lejlighed. Med pumps og højhælede sko får du lige lidt flot højde på, som giver dig et lidt pænere look. Et par klassiske modeller kan bruges igen og igen, da de aldrig går af mode. Her på webshoppen finder du både billige og klassiske dame pumps og højhælede sko med kilehæl. Nogen gange er der også pumps udsalg, tilbud eller outlet i vores webshop.