VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko
Filter

Plateau sko

Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af fantastiske plateau sko, som gør ethvert outfit fedt. Med de plateau sko får dine ben et slankere og længere udtryk og din holdning kommer automatisk til at se rankere ud. Et par plateau sko kan i den grad bruges til at pifte ethvert hverdagslook op til nye højder. Et par stramme jeans og et top bliver pludselig lidt mere festligt og moderne med et par sko med plateauhæl. Plateau sko er i øjeblikket supermoderne, og svær at komme udenom. Med en plateau sko hæves ikke blot hælen på skoen, men også området under fodpuden. Dette gør altså at skoen vil blive højere uden du kun støtter på forfoden, hvilket gør denne type sko meget behagelig at have på. Find din nye sko med plateauhæl online her.

Moderne plateau sko

Plateau skoen har været svær at slippe udenom i de sidste par sæsoner, og dette betyder at du stort set kan få alle slags sko med en plateauhæl. Et eksempel på dette er sneakers i plateaustil. Dette er meget moderne i tiden, du får nemlig følelsen af en almindelig sko, ud over at skoen er højere. Dette er utrolig smart, og ses overalt i modebranchen.

Sko med høj sål

Her på Lykke Sko finder du sko med plateau fra blandt andet mærkerne Vagabond, Fly London, FitFlop, Roots , LBDK, Blue On Blue, Kawasaki, Mjus, Stockholm Design Group og Dr. Martens. Støvler har i de sidste par sæsoner også fået plateauhæl. Hælen gør ofte støvlen lidt mere grov og tung at se på. Kombinere plateau skoen eller støvlen med en feminin kjole eller nederdel, og skab et fedt og kontrastfuldt look, som er supermoderne. Vi har et godt sortiment af plateau sko og hjælper dig gerne med at finde det rigtige til lige netop dig. Et par plateausko løfter dig op, så de er gode, hvis du ikke er så høj. Mulighederne er mange, når udvalget er så bredt. Vi har også festsko til bryllup og andre festlige begivenheder, så kig rundt og lad dig inspirere af vores mange skønne varianter af de moderne modeller. Vi glæder os til at byde dig velkommen online eller i butikken i Silkeborg på jagt efter et par skønne og moderne sko til dig og din smag.

Plateausko til de unge

Det er især de unge, som falder for de smarte og ofte bombastiske plateausko og de giver da også din stil et ungt look. Hvis du er til en ung og smart stil, så er et par sko med en høj sål måske lige noget for dig.

Lykke Sko er din skoforhandler

Her på Lykkesko.dk har du en fantastisk mulighed for at få et stort overblik over alle de varianter, vi har inden for sko med plateau. Du kan nemlig se vores store sortiment her på Lykke Skos online webshop. Ligegyldig hvilken anledning eller type sko du mangler, kan du finde dem her på webshoppen. Vi har gjort det at shoppe sko til din perfekte skogarderobe meget overskuelig ved at samle de mest moderne og populære sko samlet her på sitet. Så find din nye sko online her på Lykke Skos virtuelle skohylder. Vi kan garanterer, at du kan finde lige netop den type sko, som du mangler.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x