• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Shop sandaler dame online

Sandaler er lig med forår og mere varme i luften. Der er ikke noget bedre, end når foråret kommer med løfte om lidt mere varme i luften. Så kan vi næsten ikke få smidt vinterfodtøjet hurtigt nok og hoppe i noget lettere fodtøj, hvor tæerne og de friske, lakerede negle i alle regnbuens farver kan blive luftet. Shop sandaler dame online hos Lykke Sko.Damesandaler til enhver smag.

Damesandaler til enhver smag

Sandaler bringer tankerne frem om forår og sommer, og vi glæder os til det lettere fodtøj som sommersko, som man nemt kan smutte i og nemmere kan hoppe ud af igen, hvis man for eksempel lige skal en tur i vandet, når man er ved stranden – eller hurtigt vil mærke græsset i haven. Find dine nye damesandaler her.

Lækre og lette sko hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko har vi alle former for sandaler og sommersko, så du finder damesandaler til enhver smag. Der er ikke noget bedre end at hoppe i et par lette sko og vi elsker alle de forskellige former for sommersandaler, der fås i et væld af friske farver. Vi har både peptoe, højhælede, plateau sandaler, sundhedssandaler, sandaler med kilehæl og de helt flade, sort, hvide og sølv sandaler – og i et væld af andre farver. Se de populære Cashott sandaler, som er blevet en nyklassiker. 

Køb damesandaler online hos Lykke Sko

Vi har et hav af forskellige skomærker og vi er sikre på, at vi også har nogle damesandaler til lige netop dig. Vi har et udvalg af af bl.a. Birkenstock sandaler,  Vagabond sandaler, Tamaris sandaler  og Ecco sandaler. Hos os finder du både moderne modeller der er helt på beatet med tidens trend, samt mere klassiske modeller, der sørger for at du får en god holdning og sikrer et god gangart. I vores online mode kan du i ro og mage søge og købe sommersko og damesandaler, lige når det passer dig. Sommersko er lette sko, der giver dit outfit et let og frisk udseende. Vi har modeller i sølv, hvid, sort, grå, orange, rød, gul, grøn, blå – hvad end du kunne tænke dig. Vi har billige sandaler og nogen gange på tilbud eller udsalg. Det store udvalg af damesandaler finder du hos Lykke Sko.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x