• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Sportsko, kondisko eller fritidssko til damer

Vi har lækre sportsko, kondisko, arbejdssko og fritidssko der er behagelige at have på. Kig ind i vores shop og køb sportssko online. Når du har brug for fodtøj, der skal bruges i fritiden eller til en lang dag på job skal det helst være nogle dejlige, behagelige sko.

Sko til sport og fritid finder du her.

Vi har er godt udvalg af både sportsko, kondisko, fritidssko dame og arbejdssko til alle der vil have lækkert og behagligt fodtøj, der er rart at have på og som skal kunne holde til noget. Vi forhandler mærkerne Ecco, Salomon, Skechers og Merrell, der alle har det tilfælles, at de står for god kvalitet og behagelig pasform. Så mangler du en sko til arbejde, kondi sko eller fritids sko, kan du helt sikkert finde noget her, der passer til dig. Kig på vores lækre Skechers sko, som er balsam for dine fødder eller hop i et par sporty Salomon sko - eller prø et par Merrell sko

Behagelige fritidssko

Vi har dejlige og behagelige sko, som du kan holde ud at have på hele dagen lang. Du kan købe dine nye sportsko online hos os. Glæd dig til en lang travetur i dine nye kondisko, der bare sidder, som de skal - eller at gå i haven, kolonihaven eller måske endda på vandretur i et par nye fritidssko, der kan klare lidt af hvert. Vi har sko, der er gode til forskellige terræner, bakker og hårdt underlag. Du finder også andre sko, der er vandtætte og har Gore-tex, så de kan holde til det meste slags vind og vejr. Vælg også imellem vores lækre sportssko, der er gode til en tur i fitnesscentret eller bare en almindelig aktiv hverdag.

Fritidssko i friske farver

Med fritidsskoene i denne kategori får du et godt og solidt fodfæste. Mange af modellerne fås i friske farvekombinationer og på flere af dem, hører der flotte og farvestrålende snørrebånd med, som understreger den sporty og atletiske stil. Kig dig omkring på siden og køb dine sportssko online her. Vi yder altid den bedste service og hjælper dig gerne med at finde din nye fritidssko, kondisko, arbejdssko eller sportssko til dame.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x