VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko
Filter

Stiletter og højhælede sko

Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af fantastiske højhælede sko så som cool sorte stiletter. Med et par fantastiske stiletter får dine ben et slankere og længere udtryk, og din holdning kommer automatisk til at se rankere ud. Der er ikke noget mere feminint end et par tårnhøje hæle, som får alle blikke til at vende sig efter en. Et par stiletter kan i den grad bruges til at pifte ethvert hverdagslook op til nye højder. Et par stramme jeans og et top bliver pludselig lidt mere festligt med et par stiletter på. Du kan også bruge dem sammen med kjoler og nederdele og som deciderede festsko, da de er perfekte til at udfolde sig på et dansegulv. Vi elsker selv fest og farver, og når de nye varianter og modeller lander i butikken, er vi særligt begejstrede for de skønne festsko, som du kan bruge til enhver festlig lejlighed.

Festsko: cool stiletter

I vores store udvalg finder du masser af moderne og festlige stiletter, der kan sætte gang i enhver fest. Kast dig ud på dansegulvet med nye festsko fra Lykke Sko. Vi har modeller i klassisk stil og de mere funky højhælede sko, der lige sætter prikken over i’et på dit outfit. Hvis du mangler pænt fodtøj til når du skal i byen, er dette stedet. Vi har også festsko, så som cool sorte stiletter og de lidt lavere med stadig flotte sorte stiletter i alle afskygninger. Så der er festsko til enhver smag og personlighed. Er du på udkig efter et par stiletter, som får folk til at vende sig om på gaden fordi de er så vilde og farvestrålende, eller er du på jagt efter en mere klassisk sort eller beige udgave af stiletten, som gør dit outfit meget klassisk og enkelt? Her på Lykke Sko har vi det hele, så det er bare at sætte dig godt til rette, og find din nye variant af vores store og flotte udvalg af stiletter.

Flotte høje sko til hverdag

Vi har også høje sko og stiletter, som kan bruges til hverdag. Skønne sko med en høj og festlig hæl, men som er behagelige at gå i, og som kan bruges til at pifte dit hverdagstøj op. Det bliver bare lidt mere festligt, når man kommer op på lidt hæl. Om det så er den helt høje model på 11cm eller om du blot skal løftes lidt op med en hæl på 4cm – her på Lykke Sko har vi det hele. Vi har et bredt sortiment og hjælper dig gerne med at finde det rigtige til lige netop dig og dine behov. Mulighederne er mange, når udvalget er så bredt. Vi har også festsko til bryllup og andre festlige begivenheder. Vi har altid moderne sorte og stilrene stiletter på lager, så kig rundt og lad dig inspirere af vores mange skønne varianter og modeller. Vores store sortiment kommer i alverdens farver og mønstre og dyreprint. Vi glæder os til at byde dig velkommen online her på webshoppen eller i butikken i Silkeborg på jagt efter et par skønne festsko til dig og din smag. Se blandt andet det store udvalg fra Tamaris, Vagabond, Peter Kaiser, Roots, Billi Bi og mange, mange flere.

Shop stiletter her

Med et par sorte stiletter er du stilsikker hver gang. Hos os finder du både billige og klassiske dame stiletter og de lidt dyrere modeller af festsko. Èt er sikkert: vi har altid et stort udvalg af moderigtige højhælede sko. Marilyn Monroe sagde vist, at en kvindes bedste ven var diamanter, men her på Lykke Sko mener vi, at en kvindens bedste ven er et par klassiske sorte stiletter. Du kan finde din nye bedste ven online lige her, hvis du købe dine nye festsko hos os. Du kan endda være heldig og finde dine nye festsko på udsalg, eller stiletter tilbud. Men du skal skynde dig at slå til, de er nemlig meget populære.

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x