• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 14 dage
Filter

Bikerstøvler hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko har vi et stort sortiment af biker boots /støvler både til kvinder, mænd og børn. På shoppen finder du mange forskellige bikerstøvler og biker boots som er kendetegnende for det rå look og ofte forbindes med motorcyklister – deraf navnet Biker Boots / bikerstøvler. De rå og korte biker boots er meget populære i efterårsmånederne og vinterhalvåret, da de luner godt omkring anklen. Shop dine nye bikerstøvler – også kaldet biker boots – online hos os og du er sikret en moderigtig støvle.

Biker Boots populære som aldrig før

Biker boots er blevet meget populære i Danmark indenfor de senere par år. De smarte biker boots / støvler har ofte rå detaljer i form af remme og nitter, og bikerstøvler fås i et hav af forskellige modeller med flad, mellemhøj eller høj hæl. Vi forstår godt, at de flotte bikerstøvler er blevet så populære, da de er utrolig nemme at kombinere med andet i garderoben. Desuden passer biker boots / støvler perfekt som overgangsstøvler. Find dine favorit bikerstøvler i vores store udvalg af populære mærker som Billi Bi, Cashott, Ecco, Tamaris, Rieker, FitFlop, Angulus, Napapijri, Peter Kaiser, Gabor, Bubetti, Caprice, Relaxshoe, Blue on Blue, Gant, Vagabond og mange flere.

Biker boots for det rå look

Biker boots er for dig, der godt kan lide et lidt råt look og ikke vil have en for feminin støvle. Bikerstøvler har ofte et råt og groft look, som passer perfekt til et par slidte jeans. Bikerstøvler er også perfekte at kombinere med et mere feminint sæt, som kjole eller nederdele, for at give et skønt kontrastfuldt look, der giver en mere underspillet råhed. Det er coolness at kombinere de forskellige stilarter på sin helt egen måde. Hos Lykke Sko er vi selv vilde med de forskellige biker boots / bikerstøvler, og derfor har vi et bredt udvalg af dem. Brug dem både med jeans, bukser, leggings, shorts, nederdele og kjoler. Hvis du sætter dine bikerboots sammen med et meget feminint outfit får du et meget spændende og moderne look.

Biker boots er coolness

Bikerboots er lig med coolness. De rå bikerstøvler emmer af power og afslappethed. Med et par bikerboots på fødderne er det svært at vælte en bagover. Hos os finder du forskellige modeller af bikerboots med diverse rå detaljer, så som spænder og grove remme, som er meget karakteristisk for et par bikerboots. Med et par bikerboots på fødderne har du et solidt afsæt og det gør fødderne glade. Shop dine nye bikerboots hos Lykke Sko og dan din egen stil. Vi sender dine bikerboots indenfor 1-2 dage på alle hverdage. I denne kategori finder du flere modeller fra Tamaris sko, og Cashott,.

Komfortable bikerstøvler

Bikerstøvler er nogle af de mest komfortable støvler man kan tænke sig. Ofte er bikerboots lidt brede, så de passer godt til dig, hvis du har en bred fod eller knyster. Alle andre kan dog også med fordel bruge de populære biker boots. De flade støvler er behagelige at have på hele dagen lang og det er da også en af grundende til at de er blevet så populære verden over. Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af de populære rå bikerstøvler. Vi har noget for enhver smag og ser disse modeller som en kæmpe succes, der er kommet for at blive. Vi har størst udvalg af sorte varianter, da efterspørgslen er størst der. Men du kan også finde spændende nuancer af grå, brun, cognacfarvet og bordeaux. Kast dig ud i et råt bikerlook med et par støvler med nitter og store spænder eller gå efter et par mere elegante og enkle modeller.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x