• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 14 dage
Filter

Viser 51 af 51 produkter

Viser 51 af 51 produkter

Chelsea støvler

Hos Lykke Sko har vi mange Chelsea boots / støvler, som er meget populære i efterårsmånederne. Støvlerne daterer helt tilbage til 1800-tallet, men de er stadig supermoderne den dag i dag. Skoen har fået navnet i midten af 1950’erne, da støvlen var meget populær i London og særlig i gaderne i Chelsea, og det er derfor man mener, at støvlerne har fået navnet; Chelsea boots.

Chelsea boots til enhver smag

Du kan få støvlerne i mange forskellige farver og designs – både med masser af feminine detaljer, en mere rocket udgave med nitter, eller en helt klassisk model med ridestøvlelook. Fælles for alle chelsea boots/ støvlerne er, at de har de karakteristiske elastikker i hver side. De er helt sublime som basissko, da de kan sættes sammen med alt andet i din garderobe. Vi tør godt garantere, at du vil komme til at elske denne støvle, da den altid passer til dit outfit – både til hverdag og fest. Hvis du ikke allerede har købt et par fantastiske chelsea boots /støvler, så skynd dig at gøre det. Overalt i modebilledet ses disse støvler, og du vil ikke være den sidste til at købe dem!

Chelsea støvler til herre og til kvinder

Chelsea støvler er meget moderne til både mænd og kvinder. Mange mænd bruger en chelsea støvle til pænt brug sammen med et par pæne bukser og skjorte, for at få et klassisk look, men støvlerne kan også gøres mere rockede, hvis de tilsættes et par jeans og en t-shirt. Som kvinde har du samme mulighed for at dresse et outfit op og ned med et par Chelseaboots. Eksempelvis kan du vælge en støvle med hæl og sætte den sammen med en nederdel eller kjole og på den måde få et feminint look, ellers kan du bruge den flade støvle sammen med et par jeans, og få et mere afslappet look. Det gode ved chelsea boots / støvler er nemlig, at de altid kan bruges!

Praktisk til børn

Faktisk er chelseastøvler også superpopulære til børn, da elastikkerne i siderne gør det nemt for barnet at få støvlen af uden hjælp fra voksne. Så dit barn kan nemt selv tage støvlen af og på i eksempelvis børnehaven, så de hurtigere kan komme ud og lege. Modellen er nemlig også optimal til udebrug, da den holder på varmen. Det mellemhøje skaft holder ligeledes anklen dejlig varm.

Chelsea boots og rock ’n roll

Chelsea boots / støvler har et meget klassisk look, og der er også mange store stjerner der har taget denne støvle til sig. Eksempelvis gik både The Rolling Stones og The Beatles’ medlemmer i chealseaboots i 1950’erne og 1960’erne. Også musikeren Lou Reed er ofte blevet fotograferet i de seje støvler. Så alt i alt har støvlerne noget rock ‘n roll-agtigt over sig. Hvis du også har en lille rockstjerne i maven, er Chelseaboots det oplagte valg til dig.

Shop chelsea sko online hos Lykkesko.dk

Hos Lykke Sko har vi et stort udvalg af disse moderne støvler, som du kan surfe rundt i mellem. Vi har skoene i forskellige prisklasser – både billige og lidt dyre mærker. Desuden har vi tit udsalg på Chelsea boots og støvler. Hos Lykke Sko har vi denne lækre model fra mange brands, så du nemt kan finde lige dén støvle, du mangler. Vi har eksempelvis chelsea skoene fra Dr. Martins som er superrå og rockede i udtrykket, og vi har støvlerne fra brandet Gabor, som er mere feminine i udtrykket. Alt i alt er vi sikre på, at du finder nogle støvler, som kan falde i din smag. Vi håber, du vil hoppe med på bølgen og hoppe i et par Chelsea boots / støvler. Der er mange, der skriver Chealsea boots, men det er ikke den korrekte stavemåde.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x