• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 14 dage
Filter

Shop lange støvler hos Lykke Sko

Hvis du leder efter et par flotte lange sorte støvler er du kommet til det rigtige sted. Her på shoppen finder du et stort udvalg af lange sorte støvler med hæl og selvfølgelig også de mere komfortable modeller på en flad hæl. Lange støvler klæder de fleste kvindeben og tilføjer femininitet til et look. De er super smarte sammen med kjoler, nederdele og shorts med et par grove strømpebukser under, men passer sig også godt til et par helt stramme jeans. Vælger du at sætte dem sammen med et par leggings kan du passe på at du ikke får et ridepige look – med mindre det er det, du ønsker. Finde dine nye lange støvler online på shoppen.

Lange sorte støvler – en klassiker

Et par lange sorte støvler er bare en klassiker og en musthave i din garderobe – især hvis du godt kan lide at gå feminint klædt i kjoler eller nederdele. Her er de lange støvler perfekte til at skabe en fed kontrast til det mere feminine tøj. Et par lange støvler kan dog også understrege den feminine stil, hvis du vælger et par med høj hæl og en slank silhuet. De modeller giver dine ben mere længde synsmæssigt og hvem vil ikke gerne have et par flotte lange ben.

Find din favorit

Find din favorit i blandt vores store udvalg. Vi har mere end 130 mærker på shoppen, så der er nok at vælge imellem. Vi har klassiske modeller i slanke og meget feminine udformninger fra mærker som Billi Bi, der går igen år efter år. Du finder også lange støvler med et mere råt outdoor look og modeller der kan bruges til ture i skoven. Mange af vores modeller vil du sagtens kunne bruge, når du gerne vil være pæn på job eller hvis du skal en tur på café, i biografen eller i byen med veninderne. Her hos Lykke Sko elsker vi de flotte lange modeller, som får vores ben til at syne længere og feminine. Ikke mindst fordi de giver et helt andet spil til en kjole eller en nederdel end et par sneakers gør. Det betyder, at vi kan vælge vores look ud fra hvilket humør vi er i – og det kan vi rigtig godt lide. Den ene dag, kan du vælge at være casual og komfortabel mens du dagen efter kan gå efter et mere business-agtigt eller festligt look. Valget er dit.

Shop lange støvler hos Lykke Sko

For mange er lykken et par nye sko. Det er det også for os. Vi elsker sko og håber du finder din favorit på shoppen. Vi har modeller i mange forskellige længder og omkredse, så der er et par til alle uanset kropstype og stil. Vi glæder os til at sende et par Lykke-sko af sted til dig. Bliv smart med et par lange sorte støvler fra Lykke Sko.

Sæsonbetonet

De langskaftede modeller er naturligvis mest fremme omkring efteråret og vinteren, hvor vi skal være klar til et mere koldt og råt vejr. Her er de langskaftede modeller rigtig gode, da de luner godt omkring benet – også selvom du vælger at have nederdel eller kjole på.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x