• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Lynhurtig levering 1-3 dage
  • Gratis retur
Filter

Ankelstøvler og støvletter online

Støvletter og ankelstøvler er korte støvler, som er blevet meget populære i Danmark indenfor de senere par år. De smarte korte støvler går op omkring anklen og de fås i et hav af forskellige modeller med flad, mellemhøj eller høj hæl. De populære støvletter og ankelstøvler er ved at være uundværlige skotyper i mange kvinders garderober. Vi forstår godt, at de korte støvler blevet så populære, da de er utrolig nemme at kombinere med andet i garderoben. Desuden passer ankelstøvler og støvletter perfekt som overgangsstøvler. Find dine favoritter i vores store udvalg af populære mærker som Billi Bi, Cashott, Ecco, Tamaris, Rieker, FitFlop, Angulus, Napapijri, Peter Kaiser, Gabor, Bubetti, Caprice, Relaxshoe, Blue on Blue, Gant, Vagabond og mange flere.

Korte støvler

Støvletter er ofte en lækker lille sag, som virker mere let i det end en lang støvle. Dermed ikke sagt, at ankelstøvler ikke kan være rå i det. Mange af modellerne har et cool, råt look – enten i bikerstil med spænder og nitter eller som den populære Chelsea-model med elastikker i begge siderne. Der findes også utrolig mange elegante og rigtig feminine modeller i både enkle udformninger og med mange detaljer. Mange af de flotte modeller i kategorien ankelstøvler og støvletter dame er sorte ankelstøvler og støvletter, da den sorte farve altid vil være populær. De korte støvler er ofte meget nemme at få af og på og modellerne har også vundet indpas hos herrerne.

Støvletter og ankelstøvler til enhver smag

Hos Lykke Sko er vi selv vilde med de forskellige støvletter og derfor har vi et bredt udvalg af de skønne korte støvler. Her finder du alt fra de klassiske sorte ankelstøvler og sorte støvletter til mere vovede modeller i populære modefarver. De korte støvler er kommet for at blive i modebilledet og findes i så mange forskellige modeller, at vi har noget for enhver smag. Med et par korte støvler er du helt klart med på moden.

Sådan bruger du dine støvletter og ankelstøvler

De cool ankelstøvler er perfekte, da de kan bruges til stort set alt. Brug dem måde med jeans, bukser, leggins, shorts, nederdele og kjoler. Med et par strømpebukser og ankelstøvler med hæl / kilehæl får du et mere komfortabelt og lunere look end med for eksempel stiletter.

Stort udvalg hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af de populære kortskaftede støvler. Vi har flade ankelstøvler og støvletter med hæl, hvis du ønsker at komme lidt op. Vi har noget for enhver smag og ser disse modeller som en kæmpe succes, der er kommet for at blive. Vi har størst udvalg af sorte varianter, da efterspørgslen er størst der. Men du kan også finde spændende nuancer af grå, brun, cognacfarvet og bordeaux. Kast dig ud i et råt bikerlook med et par med nitter og store spænder eller gå efter et par mere elegante og enkle modeller med en stilethæl for et feminint look.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x