• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 14 dage
Filter

Shop vinterstøvler dame her

Hos Lykke Sko finder du varme vinterstøvler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af varme vinterstøvler til damer, mænd og ikke mindst børn. Vi har hos Lykkesko.dk modeller i forskellige varianter, praktiske materialer, forede modeller og i forskellige skindkvaliteter. Vi er stolte over at kunne præsentere et stort sortiment og udvalg af varme herre, børne- og dame vinterstøvler! Derfor kan du slå dig løs her på vores webshop, og finde lige netop de vinterstøvler, som du – eller din partner eller barn står og mangler til det danske vejr.

Vinterstøvler dame

Til damer har vi et bredt sortiment i varme vinter støvler. Vi har lange, korte- og forede vinter støvler, som findes i forskellige skindkvaliteter. Når det er sagt, er der ingen tvivl om at sæsonens musthave i vinter støvler, er Chelsea støvlen, som vi har i forskellige modeller, så der både er til den brede men også den smalle fod. Et par gode varme dame vinterstøvler er et musthave når først vinteren viser sit sande ansigt.

Smarte vinterstøvler til kvinder

En god vinterstøvle til kvinder behøver ikke være en stor klodset vinter støvle for at du kan holde varmen. Her på siden finder du mange chicke varme vinter støvler. Både modeller med en høj hæl eller modeller med mange smarte detaljer. Flere af denne sæsons produkter i kategorien vinterstøvler dame har remme på for at gøre støvlens look mere råt og sejt. På Lykkesko.dk har vi selvfølgelig også varme ( fx Ecco ) vinterstøvler i en vandrestøvlemodel, som du kan bruge, hvis du skal ud og være i naturen. Eksempelvis har vi flere vinter støvler fra mærkerne Ecco, Gant og Salomon. Med disse udendørsmodeller kan du være ude i timevis uden at skulle bekymre dig om dine fødder bliver kolde og våde. Hos Lykke Sko vil du finde over 130 forskellige mærker, så her vil du frit kunne vælge dine vinter støvler ud fra budget og den personlige stil, du har. Vi har helt sikkert et par lækre Ecco vinterstøvler til dame og herre, som vil falde i din smag. Og ellers lad dig inspirere af vores mange andre populære mærker af vinter støvler.

Vinterstøvler til alt slags vejr

Her på shoppen finder du mange forskellige slags vinter støvler til alt slags vejr, hvad enten det er regn, slud eller sne. Det danske vejr er som bekendt meget omskifteligt og derfor har vi mange vinter støvler med GORE-TEX, som kan stå distancen. Disse vinter støvler holder dine fødder lune og tørre selv i fugtigt vejr og gør at de kan ånde. Vi har modeller med dejlig lunt for – både vinter støvler med tekstilfor og modeller med 100% uldfor, så du er garanteret helt varme fødder. Hvis du har meget varme fødder, så vælg et par vinter støvler uden for.

Vinterstøvler damer hos Lykke Sko

Her på webshoppen har vi et stort udvalg af varme støvler til det danske efterår og vinter, som du kan surfe rundt i mellem. Vi har skoene i forskellige prisklasser – både billige og lidt dyre mærker. Desuden holder vi også vinterstøvle udsalg og tilbud. Vi er sikre på at du kan finde et par støvler til det kolde danske vejr, som kan falde i lige netop din smag. Skynd dig med vores vinterstøvler udsalg og tilbud for når de populære modeller først er sat ned, så går det stærkt.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x