• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Køb Wedges sko online

Her på Lykkesko.dk kan du finde dine næste wedges sko. Wedges er en meget populær form for høj sko med kilehæl. Derfor kan du også finde et stort udvalg af de moderne og eftertragtede wedges online her. Sko med kilehæl gør det nemt at gå i højhælet en hel dag, og giver dig en god støtte så du føler dig tryg på dine fødder. Når du først har prøvet at gå i de fantastiske wedges / sko med kilehæl kan det være svært at vende tilbage til en anden slags høj variant igen.

Sko med kilehæl

I en hver kvindes skogarderobe indgår et par høje sko, som får hendes ben til at syne længere, hendes gang mere feminin og giver hendes bagdel et venligt løft. Sommetider kan det bare være lidt anstrengende at skulle gå i høje stilletter en hel dag eller aften og mange kvinder undgår helt at bruge højhælede, fordi de mener de ikke er gode til det. Men heldigvis findes der sko med kilehæl – de såkaldte wedges. Se blandt andet udvalget fra Angulus, Wonders og Fly London. 

Wedges – nemme højhælede sko

Disse høje modeller er et fantastisk alternativ til en normal stilet. Wedges er nemlig en sko med kilehæl, som oftest giver din fod lidt mere støtte, men som giver den samme højde som en tynd stilethæl. Netop derfor er sko med kilehæl en reel mulighed for mange, der plejer at undgå høje hæle, fordi de simpelthen er for svære at gå i. I stedet for at øve dig i at gå i et par pumps, stiletter osv, så bør du vælge et par wedges sko, de er nemlig meget lette at gå i. Men nu skal det jo ikke lyde som om der kun er praktiske facetter af denne type fodtøj, tværtimod, er sko med kilehæl utrolig moderigtige og bliver båret af kvinder overalt - som arbejdssko, sko til stranden, til den røde løber, til fest. Mulighederne er uendelige med de rigtige sko. Find dine nye kilehælssko online her hos Lykke Sko.

Mange varianter af sko med kilehæl

Her på webshoppen vil du se, at vi har mange forskellige varianter af wedges sko i forskellige designs, modeller og farver. Eksempelvis har vi her på webshoppen mange forskellige wedges som egner dig rigtig godt til en sommerdag eller en dag på stranden eller til en fin sommerkjole. Vi har mange sko med kilehæl i den eftertragtede espadrillos-model med en flot høj bastsål. Det giver kilehælsskoene et casual look, som går godt til de lyse sommerdage.

Wedges hos Lykke Sko

Her hos Lykke Sko har du en fantastisk mulighed for at få et stort overblik over alle de varianter der findes indenfor wedges. Du kan nemlig se vores sortiment af sko med kilehæl her på Lykke Sko’s online shop. En klar fordel ved at handle kilehælssko og andre modeller over nettet er, at Lykkesko altid har åbent ligegyldigt hvornår, du har tid. Om du så kigger på vores udvalg af wedges for at få lidt inspiration til dit næste skokøb, eller hvis du alllerede har udset dig din nye kilehælssko, og er klar til at købe den. Velkommen til Lykke Skos webshop.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x