VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Ecco Biom 2.0 M Low Tex

Varenummer: 80065451052
1.200,00 kr.
Billede af betalingsmetode: Dankort Billede af betalingsmetode: Visa Billede af betalingsmetode: Visa Electron Billede af betalingsmetode: Mastercard Billede af betalingsmetode: Maestro Billede af betalingsmetode: JCB Billede af betalingsmetode: Mobilepay
inkl. 25% moms ekskl. levering

Ecco sko i modellen Biom 2.0 M Low Rex i sort 

Denne model er i et gennemført look i den sorte farve. På overdelen er der i hvid skrift skrevet Biom 2.0, som er det modellen hedder. 

Den har samme farve snørebånd, som giver den et godt individuelt fit og et rent look til resten af skoen.

Skoen er ultra let, og du vil derfor have en virkelig behagelig fornemmelse, når du går.

Skoen har Ecco's Biom teknologi, der i sin enkelhed består i, at skoen skal følge fodens naturlige bevægelser. Den har en anatomisk læst, der understøtter din gang, så du ikke belaster din muskulatur unødigt.

Skoen er lavet i et mix af skind og tekstil i overdelen. Indvendigt er den ligeledes i tekstil, så du har den optimale komfort hele vejen igennem samt er indlægssålen udtagelig.

Mellemsålen er en påsprøjtet TPU sål, der er yderst fleksibel, og dermed giver dig den retmæssige bevægelighed samt har man tilført skoen en gummibelægning i sort, der gør den mere slidstærk. 

  • Biom
  • Sort
  • Snørebånd
  • Udtagelig sål

Lykkesko anbefaler:

1 Rens / Shoe cleaner

2 Pleje / Combie care

3 Imprægnering / 3X3 Imprægnering

  • Lagerstatus / Levering Leveringstid ukendt
  • Fragt Gratis v/ køb over 500 kr.
  • Nem retur 14 dage
For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x