VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Green Comfort Strike Sort med Nitter

Varenummer: 321014Q36-001
1.300,00 kr.
Billede af betalingsmetode: Dankort Billede af betalingsmetode: Visa Billede af betalingsmetode: Visa Electron Billede af betalingsmetode: Mastercard Billede af betalingsmetode: Maestro Billede af betalingsmetode: JCB Billede af betalingsmetode: Mobilepay
inkl. 25% moms ekskl. levering

Støvle fra Green Comfort i sort med nitte detaljer

Støvlen har et flot i sort i overdelen med små nitter rundt om støvlen, det giver støvlen ekstra detaljer og lidt mere rå i udtrykket.

Du kan kombinere den med stort set alt i din garderobe, da den har et meget anvendeligt og tidsløst udseende.

Overdelen er lavet i glatskind, samt skind indvendigt. Modellen har en lynlås på indvendig side, det gør den slutter flot til samtidig med den er nem at tage af og på.

Modellen er lavet i den lækreste skind både ind- og udvendigt, og den vil derfor kunne give sig en smule, når du tager den i brug samt får du den optimale åndbarhed.

Ydersålen er meget slidstærk, der giver støvlen en lang levetid samt at støvlen følger din fods bevægelser, når du går, og giver dig et godt fodfæste.

  • nitte detaljer
  • sort
  • lynlås
  • let

Lykkesko anbefaler:

1 Rens / Shoe cleaner

2 Pleje / Læder balsam eller sort skocreme

3 Imprægnering / 3X3 Protection

  • Lagerstatus / Levering På lager / 1-2 dage
  • Fragt Gratis v/ køb over 500 kr.
  • Nem retur 14 dage
For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x