• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Herresko til ethvert behov

Hos Lykkesko har vi herresko til ethvert behov og enhver smag. Vi har samlet nogle af de allerbedste sko fra de bedste og mest populære brands her på webshoppen, så du med få klik kan finde dine nye herresko uden at skulle rende rundt i flere butikker, stå i kø osv. Her på Lykkesko.dk kan du være sikker på, at du køber nogle kvalitetssko til en fair pris. Vi har et kæmpe udvalg af herresko at vælge imellem; sneakers, business sko, brogues, sejlersko, espadrillos, mokkainer, sandaler. I kategorien herrestøvler finder du også og et hav af smarte støvler, så som chelsea boots, snørestøvler, vinterstøvler osv. Så sæt dig godt tilrette og lad dig inspirere af vores mange herresko. Velkommen hos LykkeSko.

Moderne herresko

Ligegyldigt hvilken slags herresko, du er på udkig efter, kan du være sikker på, at vi, i Lykkesko, har en sko, som kan matche dit behov. Vi har mange smarte og moderne herresko – alt fra de nyeste sneakersmodeller til klassiske businesssko eller moderne støvler. Faktisk har vi her på webshoppen samlet alle de sko, du behøver i din skogarderobe, og det tæller altså en del herresko, hvis du medregner modeller som hjemmesko, gummistøvler, kondisko, sportssko, pæne sko til arbejdsbrug, sandaler osv. Heldigvis har vi i Lykkesko samlet alle de modeller, som du har behov for og derfor kan du nemt shoppe dine nye herresko online her på sitet.

Sko til enhver sæson

Fodtøj til herrer kommer i alle mulige afskygninger afhængigt af sæsonerne. Hos Lykkesko har vi selvfølgelig også sæsonbestemte herresko. Når kulden sniger sig ind på os i efterårsmånederne har vi naturligvis et stort udvalg af forskellige støvler og herresko med foring, så du kan holde på varmen. Derudover har vi på Lykkesko.dk også modeller med Gore-TEX, således du helt og aldeles holder dine fødder varme og tørre gennem hele vinteren. Når temperaturen sniger sig op de dejlige tocifrede plusgrader finder vi sandalerne og flipflops frem, som du hurtigt kan få af og på, når du er på stranden eller vil mærke det grønne græs under tæerne. Derudover har vi selvfølgelig mange varianter, som går igen gennem vores sæsoner, et eksempel er businesssko, som mange mænd benytter på arbejdet eller til pænere brug. Derudover har Lykkesko også et bredt udvalg af hverdagssko, sneakers, sportssko, kondisko, fritidssko, herresandaler, støvler, gummistøvler, hjemmesko, træksko og fodtøj med Gore-tex. Så der er virkelig noget for enhver smag. I butikken har vi ca. 130 forskellige mærker, så mon ikke du kan finde dit yndlingsmærke iblandt de 130. Kig ind og lad dig inspirere.

Vi har mærkerne

Mangler du ny inspiration til dit fodtøj? Så er du kommet til det rigtige sted. Vores kompetente medarbejderne har mange års erfaring i skobranchen og er altid parat til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring fodtøj og skopleje. Vi har et stort udvalg af de populære ECCO sko samt de populære mærker Lloyd, Converse, Toms, Superga, Softwalk, Reef, Merrell, Rieker, Napapirji, Teva, Boras, Clarks, Sebago, Adidas Originals, Birkenstock, Rugged Gear, Tommy Nome, Skechers, TGA by Ahler, Roots, Stockholm Design Group, Muzzo, Cruizer, Ahler, Salomon, Bubetti, Rohde, La Crosse, Ambré, Shepherd, HushPuppies, Diesel, Viking, Haflinger, Henri Lloyd, Glerups, Woollies, Romika, Fly Flot, og Sanita. Mærkerne er kun et udpluk af vores store sortiment på hele 130 forskellige brands, derfor burde du kunne finde dit favoritmærke i blandt vores store udvalg, for ét er sikkert; hos Lykkesko sælger vi nemlig kun herresko fra verdens bedste og mest populære skomærker inden for kvalitetssko.

Shop herresko online her

Her i vores online shop har vi det du mangler. Du kan endda være heldig at finde herresko udsalg eller tilbud i shoppen – især hvis du kigger udenfor sæsonen. Men skynd dig for mange er interesserede i vores store udvalg af sko til herre.