• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Lynhurtig levering 1-3 dage
  • Gratis retur
Filter

Brogues sko – et klassisk look

Med et par klassiske herresko i stilen brogues er du sikker på at dine fødder er klædt på med stil. Den klassiske model fås i flere prisklasser og modeller, så der er noget for enhver mand, der gerne vil se klassisk, stilet, og moderne ud. Brogues eller broguesko er en type flade sko eller støvler der har indtil flere stykker læder sat på overlæderet, og perforeret i mønster med savtakker langs syningerne. Dette skaber et meget preppy look, som er meget moderne i tiden. Se dig rundt på siden, og blev inspireret – måske har vi din næste sko online her!

Klassisk fodtøj med hulmønster, også kaldet brogues

Skal du kaste lidt glans over hverdagen er klassisk fodtøj fra Lykke Sko vær at se nærmere på. Vores udvalg er stort og her finder du både modeller med og uden glans. Vi har modeller med blanke, glatte overflader, sko med flet, modeller i skind, nubuck – varianter med og uden snørebånd og nogle med spænder. Fælles for alle modellerne i denne kategori er, at de er meget brugbare til habit, men de kan også gøres mere casual med et par cowboybukser. Du kan altså selv vælge om du vil dresse dit outfit op eller ned, alt efter hvilken stil, du går efter. Med brogues sko får du et topmoderne look, som giver dig et lidt mere stilet look, end hvis du blot vælger den typiske klassiske, glatte herre sko til finere brug.

Brogues sko med historie

Moderne brogues sko kan føres tilbage til Irland, der fremstillede en sko i ufarvet læder med perforeringer, der gjorde at vandet kunne løbe ud igen, når man gik rundt i vådområder som højmose og lignende. Brogues sko blev oprindeligt betragtet som udendørs eller landligt fodtøj, men ikke til brug i casual eller business-sammenhænge. I dag betragtes brouges dog som passende til de fleste sammenhænge, og er naturligvis ikke den typiske udesko til moser og lignende. Derimod kan du blive meget moderne med denne ’’gamle’’ sko. Giv den klassiske model nyt liv i din skogarderobe, og køb den gennem Lykkesko.dk.

Mange forskellige varianter af Brogues

Her på siden har vi rigtig mange forskellige varianter af den populære model, eksempelvis har vi skoen har Stockholm Design Group og Face. Vi har modellerne i de mest anvendte farver til klassisk fodtøj, nemlig sort og brun. Er du på udkig efter en mere speciel udgave af brogues sko modellen har vi skoen fra brandet Lloyd. Skoen haret eksklusivt udtryk i sorte farve og med to sølvspænder, hvilket giver skoen et mere råt look.

Køb brogues sko online hos Lykke Sko

Køb dine nye Brogues sko online hos os. Klassiske herresko kommer ofte i farver sort og mange forskellige nuancer af brun. Dermed passer de til det meste tøj til pænt brug, hvor man ofte ikke skejer for meget ud. Dog gør hulmønstret, at skoene ikke bliver helt kedelige i udtrykket. Det kan være til forretningsmanden, eller de er oplagte at bruge til forårets og sommerens fester, som konfirmationer, fødselsdage og bryllupper, hvor man gerne må se lidt ekstra godt ud. Og her er fødderne ingen undtagelse. De må også gerne tage sig godt ud, for der er ikke noget der ser mere sjusket ud end et flot jakkesæt med et par slidte gamle sko til. Med et par klassiske Brogues sko fra Lykke Sko er dine fødder simpelthen godt klædt på. Kig dig derfor omkring på webshoppen, og se om du kan finde dine nye sko.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x