VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko
Filter

Business sko klæder dig klassisk på

Med et par klassiske herresko er du sikker på at dine fødder er klædt på med stil når du er til diverse møder eller hvis du bedst kan lide det klassiske og sofistikerede look. Vores klassiske herresko fås i flere prisklasser og modeller, så der er noget for enhver fod, der gerne vil se godt ud. Jakkesæt, hvide skjorter og et sort slips bør være obligatorisk i enhver mands garderobe, det samme gør sig gældende med et par klassiske herresko eller business sko. Det er vigtigt have pænt og præsentabelt fodtøj, som du kan tage på, hvis du ønsker et mere klassisk og sofistikeret look. Du kan have dine klassiske herresko eller business sko på til eksempelvis et jakkesæt eller en habit. En anden og moderne måde du kan bruge dine business sko på, er ved at bruge dine klassiske business sko til et par mere afslappede jeans for at få et mere afslappende look. Moden er blevet mere alsidig end nogensinde før, hvilket gør at du kan mixe dine items mere end du kunne førhen. Brug dine klassiske herresko lige som du har lyst!

Klassiske herresko

Ved at bruge dine business sko og klassiske herresko på en mere afslappet måde giver det dig mange muligheder i din hverdag. Skal du eksempelvis direkte fra dit arbejde til møder eller festlige arrangementer behøver du ikke skulle stresse over at skulle have skiftesko med, hvis du en dag har en fyldt kalender. Du kan bruge et par business sko til alle typer af anledninger, hvad enten det er til en dag på jobbet, en god fest eller til møder, hvor du gerne vil udstråle en præsentabel og velklædt attitude.

Business sko med glans

Skal du kaste lidt glans over hverdagen er klassiske herresko fra Lykke Sko vær at se nærmere på. Vores udvalg af klassiske herresko er stort og her finder du både modeller med og uden glans. Vi har modeller med blanke, glatte overflader, sko med flet, modeller i skind, nubuck – varianter med og uden snørebånd og nogle med spænder. Fælles for alle modellerne i denne kategori er, at de er meget brugbare til habit, men de kan også gøres mere casual og afslappet med et par cowboybukser. Du er altså dækket super godt ind med et par formelle business sko med glans, som kan dresse dit outfit op eller ned alt efter dit ønske.

Køb business sko online hos Lykke Sko

Køb dine nye klassiske business sko online hos os. Vi har erfarent personale der lige ved, hvilke par sko der egner sig til et pænt sæt herretøj. Klassiske herresko kommer i den gængse farve sort og mange forskellige nuancer af brun. Dermed passer de til det meste tøj til pænt brug, hvor man ofte ikke skejer for meget ud.

Se udvalget hos Lykke Sko

Se udvalget af business sko hos os. Vi har business sko der er særdeles eftertragtede af forretningsmanden og de klassiske herresko, der er oplagte at bruge til forårets og sommerens fester, som konfirmationer, fødselsdage og bryllupper eller til julefrokosterne i vinterhalvåret, hvor man gerne må se lidt ekstra godt ud. Og her er fødderne ingen undtagelse. De må også gerne tage sig godt ud, for der er ikke noget der ser mere sjusket ud end et flot jakkesæt med et par slidte gamle sko til. Hos Lykke Sko har vi de blankpolerede varianter, der får dine fødder til at stråle. Med et par klassiske herresko eller deciderede business sko fra Lykke Sko er dine fødder simpelthen godt klædt på til enhver anlednin blandt andet i de altid flotte Ahler sko, Clarks eller Tga

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x