• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers fra 35,-
  • Lynhurtig levering 1-2 dage - gratis retur
  • Julegaver byttes frem til 31/1 2020
Filter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Espadrilles – det lette fodtøj til sommer

Med et par lette espadrilles, har du fundet det rette fodtøj til sommersæsonen. Et par espadrilles har et super casual og sommerligt look, som henviser tankerne på lange lyse og lune sommeraftener på stranden, i sommerhuset eller i haven med gode venner og gang i snakken og grillen. Espadrilles er ikke længere til at komme udenom til herrer – i hvert fald ikke, hvis du vil være med på moden. De populære og lette sko ses alle steder i modebilledet og de er super nemme at style med et par halvlange short eller opsmøgede jeans for et cool og casual look.

Smarte espadrilles online hos Lykke Sko

Find dine nye espadrilles online i webshoppen hos Lykke Sko. Vi fører de populære Toms espadrilles, som ikke bare er endnu et par sko, men også sko, der kæmper for en god sag. Hver gang du køber de populære sko fra Toms er du med til at give et par sko til et barn i nød, da brandet arbejdet ud fra konceptet One-for-One. Vi er vilde med brandets tankegang og du vil også se at personalet i butikken i Silkeborg ynder at gå i de lette sko, som følger tidens trend og samtidig har en mission bag sig. Brug dine espadrilles hele sommeren for et moderigtige look og sæt et statement om at gøre en forskel.

Komfortable sko

Det er vist ingen hemmelighed at de lette og flade sko er meget komfortable at have på. Hos Lykkesko.dk er vi glade for de skønne produkter, som gør det muligt at se smart ud på en yderst komfortabel måde.

Espadrilles i maritime farver

Når sommeren er over os oversvømmes modebilledet af produkter, der leder tankerne hen på det maritime – og de populære sko i denne kategori er ingen undtagelse. Skoene kommer i forskellige marineblå nuancer og med striber, som er kendetegnet for det klassiske og afslappet martime look. Produkterne fås til en overkommelig pris og har som regel den klassiske brune bastsål, som gør dem så lette. Hos Lykkesko går herrerne også i de populære sommerlige sko og vi guider dig gerne til, hvordan du styler dem på bedst mulig måde. Vi glæder os til at byde dig velkommen i shoppen.
For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x