• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Herre fede gummistøvler til mænd

Når regnen bare siler ned, så skal der et par gode herre gummistøvler til. Vi har nogle der er herre fede. På en rigtig regnvejrsdag er det ikke til at undvære et par rigtig gode gummirøjsere, der kan holde fødderne dejligt tørre og varme. Husk at gummirøjsere kan bruges til mere end bare en tur ud i regnvejret. Brug dine gummirøjsere til en tur på vandet, når du skal ud at fiske, til en gåtur med hunden henover marken, til en tur i haven, til en tur i skoven eller når du skal med børn og børnebørn ud og hoppe i vandpytter. Gummirøjsere er med andre ord praktisk fodtøj, der ikke er til at undvære i det kolde og våde danske vejr.

Enkle modeller

Mænd vil ofte bare have en neutral farve, så vi har valgt de to klassiske varianter sort og mørkeblå, som de fleste kan bruge. Vi har gummistøvler til mænd fra de to anerkendte mærker Viking og La Crosse. Det er mærker, der står for god kvalitet. Modellerne er meget enkle og neutrale i deres udtryk. Vi har både korte gummistøvler til mænd og herre gummistøvler med almindeligt skaft. Alle vores gummistøvler er tekstilforede for at få en god komfort. De korte varianter er rigtig nemme lige at smutte i.

Se udvalget online

Se udvalget online hos Lykke Sko. Vi har meget mere at byde på i vores sortiment end gummirøjsere. Kig rundt på siden og lad dig inspirere. Husk vi har altid gratis fragt.
Filter

Gummistøvler til mænd

Her hos Lykke Sko kan du finde fodtøj til regnvejrsdage. Vi har gummistøvler til mænd, kvinder og børn. I denne kategori kan du se de varianter af gummistøvler til mænd, som vi fører. Klik dig ind i menuen til venstre for at se på udvalget til kvinder og børn. Køb online nu hos lykkesko.dk. Når du skal en tur i haven eller kolonihaven, eller gå en efterårstur ved vandet, er det næsten ikke til at undvære et par gummirøjsere.

Fodtøj til regnvejr

Når regnen bare siler ned…så er det hyggeligt at være indendørs med spil, tæpper og stearinlys. Men det er også hyggeligt at komme ud med regntøj og paraply og lytte til regnens dråber. Børnene elsker at hoppe og pjaske i vandpytter og når vi skal med dem ud, må vi som forældre eller bedsteforældre have noget fodtøj på der passer til regnvejret. Kig dig om i vores sortiment. Vi har mange forskellige modeller i forskellige farver og mønstre og prisklasser, der passer til selv det mest genstridige regnvejr.

Herre gummistøvler

Vi har mange forskellige slags gummistøvler til mænd. I denne kategori finder du korte, mellemlange og lange modeller fra blandt andet LaCrosseViking gummistøvler, Hummel. Move Mountains, Dr. Martens, og Vagabond, så der er noget i alle prisklasser og i mange forskellige modeller. Med og uden snørrebånd. Korte og lange. Med og uden spænder. Så vi har både billige gummistøvler og mere eksklusive mærker og mærker i mellemklassen som for eksempel la crosse gummistøvler. Så kan du bare kaste dig ud i regnvejret i et par nye smarte gummirøjsere.

Eftertragtede mærker

Leder du efter korte gummistøvler, har vi for eksempel de eftertragtede Lacrosse gummistøvler i mange forskellige slags farver og mønstre. De er kendt for deres gode kvalitet. La crosse gummistøvler fås i ensfarvede til mænd, og er kendetegnende ved deres korte skaft, så de er nemme at få af og på. Det er meget bekvemt, hvis man skal bruge dem til havearbejde eller en gåtur i regnvejr. Køb dine nye gummirøjsere hos Lykkesko.dk. Vi står altid klar med et godt udvalg og en service ud over det sædvanlige. Så kan regnen bare komme an. Med vores sortiment bliver dine fødder godt klædt på til alt slags vejr og et par regnskyl, skal ikke forhindre dig i at komme ud i den friske luft.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x