• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021
Filter

Herre hjemmesko

Her på siden finder du kategorien slippers / hjemmesko herre. Vi har mange mærker fra de førende producenter af herrehjemmesko. Udover slippers til mænd, har vi også sutsko til kvinder og børn. Kig i menuen for at se vores udvalg af hjemmesko dame og børn. Vi håber, at du finder din favorit, så du kan holde fødderne lune i de kolde efterårs- og vintermåneder, når der bliver lidt fodkoldt. Det er også i kategorien hjemmesko herre, at du finder de bedste julegaver til far, morfar og farfar. En lun gave som aldrig skal byttes.

Hjemmesko herre

Smut i et par dejlige herre hjemmesko, når du står ud af sengen om morgenen. Det er dejligt at stikke fødderne i et par lune herrehjemmesko, når man stiger ud af sengen om morgenen. Så undgår man kolde fødder og det er også hyggeligt. De er både praktiske, varme og behagelige at have på. Mange smider deres fodtøj så snart de kommer inden for døren derhjemme og smutter straks i deres herrehjemmesko. Vi har praktiske, varme og hyggelige modeller til hele familien.

Mange hjemmesko til mænd

Vi har et stort udvalg i kategorierne hjemmesko herre, dame og børn. Kategorien herrehjemmesko har dog naturligt nok flest varianter, når der er sæson for det lunende fodtøj. Det vil sige hen over efteråret og vinteren, hvor det bliver koldere i vejret og mere fodkoldt og du dermed har brug for et par dejlig lune herrehjemmesko til at lune dine fødder. Vi har herrehjemmesko fra de førende producenter af hjemmesko til mænd, for eksempel fra mærkerne Glerups, Rohde, Birkenstock, Shepherd, Nome, Cinnamon, Camper, Hush Puppies, Haflinger hjemmesko, Woolies, Romika, Fly Flot og Sorel. Så du kan nemt finde din favorit her.

Find dine herre hjemmesko online

I vores online shop hos Lykke Sko har vi uld hjemmesko til herre, dame og børn i de klassiske og neutrale farver sort, grå, blå og flere modeller til mænd i forskellige brunlige nuancer. De fleste er ensfarvede, men vi har dog også ternede og nogle med mønstre eller logoer på. I vores udvalg af hjemmesko til mænd er der mange i dejlige varme materialer, som ruskind, læder, filt eller det fineste uld. Vi har også modeller i microfiber. Find dine nye varme ven eller gaven til en du holder af i vores online shop. Vi har mange forskellige herrehjemmesko, så der er noget for enhver smag. Disse er også en oplagt gaveidé til far, morfar eller farfar. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x