• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage 
  • Gratis retur i 14 dage
  • Julegaver byttes t.o.m 7/1-2021
Filter

Hverdagssko til herrer

Her er udvalget af de sko du bruger til hverdag. Sko du kan have på hver eneste dag og som passer til det meste. Vi har et stort udvalg af smarte modeller i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver. Kig ind og lad dig inspirere af vores store udvalg af hverdagssko til herrer.

Fodtøj du bruger dagligt

Fodtøj du har på hver dag skal være behageligt at have på. De skal kunne holde til mange timers brug dag efter dag efter dag. Vi har mange forskellige slags hverdagssko, der både er smarte, komfortable og pæne at have på til hverdagsbrug. Vi har de lidt sporty, casual og friske varianter og de lidt mere klassiske og ”pæne” varianter til alle aldersgrupper. Hverdagssko bruges meget, nogen gange dagligt, og derfor skal de være nogle som du kan holde ud at gå meget i og som du samtidig også synes er smarte. Nogle mennesker bruger det samme par sko dag efter dag, mens andre hellere vil veksle mellem flere forskellige slags sko, alt efter hvad de skal, hvad de har på og hvor varmt der er for fødderne. Uanset hvad du er på udkig efter så har vi helt sikkert et par hverdagssko til herrer, der passer til dig, dine fødder og din hverdag. Vi har et stort udvalg fra Ecco, Rieker og Clarks.

Klæd fødderne godt på hver dag

Med fodtøj fra Lykke Sko er dine fødder klædt godt på hver dag. Se vores mange forskellige slags herre hverdagssko i vores online sortiment. Vi har modeller i mørkeblå, sort, brun, grå, rød, hvid, blå og de mere funky varianter med striber og mønster. Bland de mere casual varianter har vi nogle, som egner sig godt til en afslappende sommerferietur på stranden og også mange slags som er helt perfekte som hverdagssko på job, når der ikke lige er ferie. Find dine nye hverdagssko til herrer lige her.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x