• Gratis levering v/ køb over 500 DKK
  • Lynhurtig levering 1-2 dage
  • Gratis retur - 14 dage
Filter

Mokkasiner til din skogarderobe

Hos Lykke Sko har vi de moderne mokkasiner til ethvert behov og enhver smag. Der findes ikke en mere behagelige type fodtøj end de klassiske mokkasiner. Især forår-og sommermånederne, hvor klimaet i Danmark er dejlig lunt, får du ikke en mere behagelig sommersko. Det fantastiske ved mokkasiner sko er også at de kan bruges til finere brug en sommerdag, hvor du muligvis ikke har lyst til at iklæde dig sandaler. Se dig omkring på sitet, og se om du kan finde dine nye mokkasiner.

Mokkasiner er fortidens klassiker

Den klassiske skos oprindelse skal findes i Amerika. Her benyttede indianerne nemlig den behagelige sko. Ofte var mokkasinerne rigt dekorerede i form af masser af mønstre i forskellige farver, frynser og pelslapper på. Meget er dog sket siden Amerikas indfødte brugte skoen. I 1950’erne blev mokkasiner en modesko i Vesten, og skoen fik en rigtig sål og et mere nedtonet look. I dag har de klassiske sko dog bevæget sig uden for USA, og er meget populære over hele verden. Derfor er vi i Lykke Sko meget glade for at have disse modeller som en del af vores store sortiment.

En sikker modesko

Med det klassiske, enkle og sofistikerede design er mokkasiner skoen en sikker sko, hvis du gerne vil være stilet og moderne. Heldigvis bliver du ikke blot flot at se på, du vil også nyde godt af skoens komfortable pasform og kvalitet. Du kan få dem i et væld af designs, kvaliteter og farver. Dette fodtøj findes nemlig ikke længere udelukkende som den traditionelle lædersko. I dag kan du nemlig også få den i tekstil og både med og uden frynser og kvaster. Spørgsmålet er bare – mangler du en modeklassiker i din skosamling? Hvis svaret er ja, så kan du roligt skaffe dig et par mokkasiner.

Modeeksperternes råd

Spørger du modeeksperter verden over, kan du være sikker på at de nævner mokkasiner som værende et af de mest klassiske sko til herre. Derfor har de også ramt Lykke Skos virtuelle skohylder, så du hjemme fra sofaen kan finde det par, der passer til dig. Men husk nu, at når det kommer til mokkasiner, er der én regel. Nemlig at du ikke må have strømper på i dem. Men hvis du alligevel insisterer, så tag nogle hudfarvede strømper på i den åbne sko. Denne type fodtøj ser ikke blot flottere ud uden strømper, de er også meget mere behagelige at have på uden strømper.

Mokkasiner hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko er vi stolte over at have disse smarte modeller i vores sortiment. Vi ved nemlig, at dine sko er en del af din personlige stil og fremtoning. Så hvorfor ikke købe et par Clarks sko der signalerer lige præcist det, som du ønsker? Vi har på Lykkesko.dk et stort udvalg af mokkasiner til herre. Vores store sortiment indeholder mange forskellige modeller, størrelser og farver både i stilsikre og mere modige designs. Selvfølgelig sælger vi kun sko fra de førende skoproducenter verden over, og du kan derfor være sikker på, at finde din nye favoritsko her på siden. Vi har ofte udsalg på shoppen, og derfor kan du være heldig, at finde det par, som du står og mangler på tilbud. Men skynd dig for denne klassiske model er meget populær.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x