• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021
Filter

Herresandaler til sommerfødder

Sol og sommer er lig med sandaler til mænd. Det er skønt når foråret og ikke mindst sommeren er over os og vi kan smide det tungere fodtøj til fordel for nogle lettere, som for eksempel et par lækre herresandaler. Med et par smarte sandaler til mænd kan dine fødder få luft og sol. Samtidig kan dine fødder blive cool, smarte eller bare praktisk klædt på med et par herresandaler eller herreslippers.

Hop i et par smarte herreslippers

Hop i et par smarte herreslippers. Vi har et godt udvalg af herreslippers. Herreslippers er dejlige, fordi de er så nemme og behagelige at få af og på. Det er behageligt fodtøj til en tur på stranden, eller når man skal ud på terrassen med en kold øl. Hop i et par herreslippers fra Lykke Sko. Vi har helt sikkert et par herreslippers der passer til dig og din fod.

Stort udvalg af sandaler til mænd

Hos Lykke Sko har vi et stort udvalg af sandaler til mænd. Vi har blandt andet herresandaler fra Reef, Merrell, Rieker, Teva, Birkenstock, Rugged Gear, Tommy Hilfiger, Ecco, Keen, Napapijri, Softwalk, Cruizer, Loop, Rohde og Adidas Originals. Vi har herresandaler i de klassiske farver sort , brun og grå og nogle lidt mere farverige herresandaler i blå eller rød. Vi har også de klassiske stribede herresandaler fra Adidas Originals. Kig ind og lad dig inspirere af vores udvalg af herresandaler, som er perfekte til den danske sommer.

Herresandaler - frihed til fødderne

Herreslippers giver frihed til fødderne. Tæerne får luft. Find et par lækre sandaler til mænd og gør dine tæer glade. Forår og sommer er sæson for sandaler til mænd, kvinder og børn og vi har noget til alle og i mange slags varianter. Køb dine herreslippers i dag og byd sol og sommer velkommen.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x