• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers fra 35,-
  • Lynhurtig levering 1-2 dage
  • Julegaver byttes frem til 31/1 2020
Filter

Shop badesandaler mænd online

Badesandaler og badetøfler er lig med sommer og mere varme i luften, hyggelige udendørsaktiviteter, grill, vand og hygge. Der er ikke noget bedre, end når sommeren kommer med løfte om lidt mere varme i luften og du kan hoppe i dine badesandaler. Så kan vi næsten ikke få smidt vinterfodtøjet hurtigt nok og hoppe i noget lettere fodtøj, hvor tæerne kan blive luftet. Shop badesandaler mænd og badetøfler til sommerens mange aktiviteter online hos Lykke Sko, og nyd sommeren med fx et par trendy og behagelige Adidas badesandaler til mænd på fødderne. Vi har et stort sortiment, og masse af sko i forskellige styles og design, så mon ikke, du kan finde netop det par sko eller badetøfler, som du mangler til sommerens varme og mange udendørsaktiviteter.

Badetøfler - sommerens fortrukne sko

Badesandaler og badetøfler bringer tankerne frem om forår og sommer, og vi glæder os til det lettere fodtøj som badetøfler, som man nemt kan smutte i og nemmere kan hoppe ud af igen, hvis man for eksempel lige skal en tur i vandet, når man er ved stranden – eller hurtigt vil mærke græsset i haven. Frem med badesandalerne! Hos os i Lykkesko, er det en af grundene til vi elsker foråret og sommeren. Find dine nye badesandaler til mænd, kvinder og børn online her på webshoppen.

Badesandaler til enhver mand

Hos Lykke Sko har vi alle former for sandaler og sko til varmere luftlag, så du finder sko til enhver smag. Der er ikke noget bedre end at hoppe i et par lette sko og vi elsker alle de forskellige former for badesandaler og badetøfler, der fås i et væld af forskellige farver og fra forskellige brands. Eksempelvis har vi de klassiske Adidas badesandaler og badetøfler fra brands som Loop, Napapijri, Softwalk, Roots, Merrell, Ecco, Ahler, Reef, Teva, Keen Clearwater . Hver forår-og sommersæson har vi et rigtig stort sortiment af dejlige luftige sko.

Badesandaler & badetøfler hos Lykke Sko

Vi har et hav af forskellige skomærker og vi er sikre på, at vi også har nogle badesandaler til lige netop dig. Hos os finder du både moderne modeller der er helt på beatet med tidens trend, samt mere klassiske modeller, der sørger for at du får en god holdning og sikrer en god gangart. På vores online webshop kan du i ro og mag søge og købe sommersko, badesandaler og herresandaler lige når det passer dig.

Badetøfler

Her på webshoppen finder du forskellige badetøfler, der er super anvendelige, når du lige skal ud med skraldeposen, ud til postkassen eller en tur i haven. Badetøfler er selvfølgelig beregnede til at kunne klare vand, så du kan også bruge dem, når du skal en tur på stranden og gerne vil en tur i havet, men gerne vil undgå at få noget op i fødderne. Badetøfler er derudover meget velegnede til når du skal bade på offentlige steder, så som svømmehaller, idrætscentre, fitnesscentre og sportshaller, da det mindsker din risiko for at få fodvorter betydeligt. Badetøfler er lette sko, der giver dit outfit et let og meget afslappet udseende. Vi har modeller i sølv, hvid, sort, grå, orange, rød, gul, grøn, blå – hvad end du kunne tænke dig. Vi har billige sandaler og nogen gange på tilbud eller udsalg. Det store udvalg af herresandaler finder du hos Lykke Sko.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x