• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Lynhurtig levering 1-3 dage
  • Gratis retur
Filter

Sejlersko fra Lykke Sko

Du kan sikkert godt huske dem, de klassiske sejlersko som er så velkendte. Man bliver næsten helt nostalgiske, når man ser dem i gadebilledet. Men de er tilbage, og de er supermoderne, men du behøver altså ikke være en rigtig sejler for at kunne rocke disse klassikere inden for fodtøj til mænd. Sejlersko er de perfekte sko til hverdag. Skoene kan du have på hver eneste dag og som passer til det meste. Vi har et stort udvalg af smarte modeller i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver. Kig ind og lad dig inspirere af vores store udvalg af sejlersko til herrer.

En rigtig sejlersko

Du kan genkende de klassiske sejlersko på materialerne som primært er lærred og læder, samt den gennemgående læder snørebånd som er gennemgående for sejlerskoens design. Skoene kan du få i mange forskellige farver og former. Men fælles for skoene er, at de er meget behagelige at have på – ligegyldigt om du vil bruge dem til at sejle i eller til lands i din fritid.

Sejlersko til et perfekt hverdagslook

Skoen har et hverdagslook og passer rigtig godt til et par vaskede jeans eller et par lyse lærredsbukser og det vil derfor øjensynligt blive din favorit hverdagssko når det lune vejr tillader det. Skoene er ofte lavet i en kombination af blød nubuck og en let olieret skindoverflade i overdelen. Ydersålen er en blød, let og meget fleksibel gummisål, der giver dig en behagelig fornemmelse når du træder ned.

Klassiske sejlersko

Sejlersko er klassisk i dets design, og derfor kan man måske fristes til at sige at skoene er nostalgiske, men langt fra kedelige. Du bestemmer selv hvor klassisk dine sko skal være, for de findes både i klassiske farver som sort og grå, men ønsker du knald på farverne så kan du finde sko i både gul, blå og rød, for bare at fremhæve nogle af de farver som kan opleves i det store udvalg. Brug dine sejlersko med både jeans eller lærredsbukser alt afhængig af om du ønsker en casual eller formel og sofistikeret stil. Skoene er naturligvis også flotte til både shorts og knickers, så du kan både bruge skoene om sommeren og i efteråret. Se vores udvalg fra Sebago og Clarks.

Historien om skoen

Den moderne sejlersko blev opfundet i 1935 af Paul A. Sperry i Connecticut i Amerika efter han bemærke sin hund evne til at løbe på glatte overflader uden at falde.Ved hjælp af en kniv, skar han hul i hans skos såler, og førte et snørebånd gennem. Sidenhen udviklede han skoen således den blev perfekt til sejlads. Dengang blev skoen kun brugt af sejlere, som navnet også antyder. Men siden 1980'erne er de blevet fritidssko i kystområder i USA , Canada, Argentina , Kina, Frankrig, Portugal , Spanien, Italien – ja faktisk over hele verden. Nu er skoene blevet så populære, at du kan spotte dem overalt i gadebilledet.

Køb dine sejlersko hos Lykke Sko

Med sejlersko fra Lykke Sko er dine fødder klædt godt på hver dag. Se vores mange forskellige slags herresko i vores online sortiment. Vi har modeller i mørkeblå, sort, brun, grå, rød, hvid, blå med mange flere. Bland de mere casual varianter har vi nogle, som egner sig godt til en afslappende sommerferietur på stranden og også mange slags som er helt perfekte som hverdagssko på job, når der ikke lige er ferie. Find dine nye sko til herrer lige her.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x