VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko
Filter

Trainers i alle afskygninger

Denne fantastiske afslappede og cool sko er kommet for at blive, og det er nemlig fordi at et par herre trainers er en fast bestanddel i mange mænds garderobe. Herre sneakers er cool, smarte og casual og kan sættes sammen med det meste tøj. Herre sneakers kan du have på hver dag både på arbejde og i din fritid. Et par trainers kan nemlig tilføje personlighed til dit outfit, og du kan eksempelvis virke mere uformel med et par trainers til et pænere sæt tøj eller du kan peppe dit outfit op med et par funky trainers. Vi er stolte over at kunne præsenterer et så stort udvalg af herre sneakers. Find dine nye trainers til mænd og herre sneakers online lige her hos Lykke Sko.

Behagelige trainers

Med et par sko, i modellen herre sneakers, på fødderne er der dømt komfort for fødderne og tæerne samtidig med at de er klædt cool og trendy på. Hos Lykke Sko er vi selv rigtig store fans af behagelige og smarte herre trainers i forskellige farver og designs. Et par festlige herre sneakers i en cool farve kan pifte selv det mest kedelige outfit op. Vi har de helt klassiske modeller, der stadig kan bruges til pænere tøj og de lidt mere vovede og frække varianter der siger ”her kommer jeg”. Vi har nogle der signalere cool, casual og afslappet livsstil og nogle der har et lidt mere sporty udtryk. Vi har klassiske neutrale farver, som de fleste kan bruge og pangfarver der vækker opsigt.

Herre sneakers

Det er altså ikke for sjov, at denne fantastiske sko er blevet moderne igen, igen og igen. Trainers er nemlig ikke bare smarte, men også super komfortable og behagelige at trave rundt i en hel dag både på arbejde og i din fritid. Herre sneakers man har på til hverdag, skal ikke være noget man tænker så meget over, når man tager det på. Det skal bare være nemt og behageligt at have på og være noget man føler sig godt tilpas i. Det finder du lige her hos os. Vi har forskellige varianter af herre sneakers alt efter behov.

Stort udvalg af trainers

Her på vores virtuelle skohylder har vi rigtig mange kondisko, trainers og sneakers til mænd. Vi forhandler selvfølgelig herre sneakers fra alle verdens største og bedste skoproducenter. Så hvis du går og spejder efter et par smarte Adidas Originals sneakers, Converse All Star, Skechers, Roots eller Stockholm Design Group herre sneakers, så er du havnet det rigtige sted. Husk, at vi også forhandler ECCO trainers, hvis du er ude efter en super behagelig og klassisk sneaker eller kondisko. Kig dig omkring på sitet og find din nye trainer sko online her. Vi kan garantere, at du kan finde en der falder i din smag.

Køb dine nye trainers til mænd online

Køb dine nye herre sneakers online her hos Lykke Sko. Med vores store udvalg af hverdags fodtøj, har vi helt sikkert nogle, der passer til dig. Husk vi har gratis fragt og sender over hele landet med både GLS og Post Danmark. Vores hjælpsomme personale står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning om dine herre sneakers, størrelse, pleje, farve, varianter osv.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x