• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Lynhurtig levering 1-3 dage
  • Gratis retur
Filter

Fritidssko og sportssko herre i mange varianter

Her på Lykkesko.dk finder du en masse sportssko, fritidssko og kondisko herre i mange varianter og størrelser. Det er vigtigt, at have et par behagelige sko, som du kan bruge, når du skal være aktiv i din fritid. Her på vores webshop finder du masser af varianter, der egner sig rigtig godt som fritidssko eller sportssko til en dejlig tur i skoven, en tur i haven eller varianter der kan bruges til en tur i fitnesscentret. Så kast dig ud i en aktiv fritid med nye fritidssko eller sportssko til mænd fra Lykke Sko.

Fodtøj til en aktiv hverdag

Kategorien sportssko herre og fritidssko herre indeholder fodtøj, der bruges til en aktiv hverdag og ikke mindst aktiv fritid. Vi har emner fra mærkerne Ecco, Merrell, Skechers, Adidas Performance og Salonmon. Fælles for dem alle er god kvalitet og ikke mindst rigtig god komfort, da det er fortøj, der skal tåle at kunne bruges meget og til mange forskellige former for aktiviteter. Fritidssko herre eller sportssko herre kategorien indeholder aktivt fodtøj til flere forskellige ønsker og behov og i flere prisklasser. Flere af modellerne har gore-tex, så de passer godt til det danske klima, som ofte er gangske vådt og koldt. Derover stabiliserer og støtte fødderne, så de kan klare en hel dag med fuld fart på, hvad enten det er i til din fritid eller på arbejde. Mange mænd er påkrævet at have pænere sko, eksempelvis businesssko, på når de er på arbejde. Til den slags mand er et par mere afslappede og behagelige fritidssko eller sportssko fantastiske at trække i når du har fri, eller hvis dine fødder har brug når mere komfort i eksempelvis weekenden.

Smarte og sporty sportssko og fritidssko til herre

Hos Lykke Sko er vi selv fortalere for en aktiv hverdag og vi sætter selv stor pris på at røre os i vores fritid.Vi ved, hvor vigtigt det er med det rigtige fodtøj, når vi skal ud og være aktive på den ene eller anden måde. Derfor kan vi guide dig til det rigtige valg af smarte og sporty kondisko, som dækker dit behov. Vi har modeller i åndbare materialer, så fugt og sved kan komme ud.

Se udvalget af fritidssko online hos Lykke Sko

Se det store udvalg af fritidssko og sportssko online på vores webshop. Vi har mange forskellige slags, for eksempel golfsko, løbesko, kondisko, fritidssko og andre sportssko. Vores personale står altid klar til at guide og vejlede dig, hvis du har spørgsmål om størrelser, kvalitet, pasform, levering eller andet. Find din nye sko til en aktiv livsstil her på Lykke Skos virtuelle skohylder, vi kan garantere at du kan finde en sko til lige netop dine behov og ønsker. Spring ud i en aktiv og sporty livstil med fritids sko eller sportssko fra Lykke Sko. Hvis du mangler inspiration til køb af et par nye dssko eller sportssko, så klik ind på Lykkesko.dk og oplev udvalget af lækre af fritidssko og sportssko. Du præsenteres for et væld af modeller i mange forskellige farver og designs. Alt efter, hvad du har det bedst med, kan du vælge mellem modeller, der er forsynede med snørebånd, eller velcroluk.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x