VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko
Filter

Sanita træsko – kvalitet der holder

Hos Lykke Sko har vi i kategorien træsko herre Sanita træsko i sortimentet. Det er robuste produkter af høj kvalitet, der kan klare en lang arbejdsdag. Dette fodtøj er super anvendeligt, når du skal hente avisen, ud med skraldespanden, hente noget i postkassen eller ud i haven. Sanita træsko er solidt fodtøj. Det rigtige valg når du skal have en robust sko, der skal kunne klare en masse. Træsko herre har vi både uden og med hælkap i den klassiske farve sort. Til damer findes modellen også i hvid.

Sko fra gamle dage

I gamle dage var dette fodtøj brugt af jævne mennesker, så som bønderne, som hverdagsfodtøj. Fodtøjet har været brugt igennem århundreder af mange generationer. I helt gamle dagen var dette slags fodtøj lavet af træ og ofte med overlæder på. Holdbarheden blev rigtig lang ved hjælp af jern under forfoden og hælen og det kunne rigtig larme og endda slå gnister når folk løb med dem på.

Sanita træsko – eller arbejdssko

Sanita træsko bliver i dag brugt af mange som deres arbejdssko og man ser ofte læger, sygeplejesker, jordmødre og køkkenpersonale gå i dem. Dette fodtøj er nemlig godt at bruge, når man skal stå fast, hvis gulvet er glat. Træksko herre har derudover den fordel at fødderne ikke bliver klemt, da der er god plads til fødderne. Det er vigtigt til en lang arbejdsdag.

Køb dine træsko herre online hos Lykke Sko

Køb dine arbejdssko og træsko til herre her hos os. Vores modeller er lavet i det bedste læder, så de er holdbare. Sanita træsko er dansk håndværk med fokus på kvalitetsmaterialer. Husk vi har altid gratis fragt. Hos Lykke Sko giver vi gerne råd og vejledning om det rette fodtøj til dig.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x