• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021
Menu

Om Lykke SKO

Trine og Jacob Lykke fra Lykke SKO

Lykke Sko er en familieejet og -drevet skobutik, der med sin centrale beliggenhed i Silkeborg er byens førende forretning med rigtigt fodtøj til både børnefamilier, modebevidste unge, og det voksne publikum.

Forretningen ejes i dag af Trine og Jacob Lykke, der har 15 fuldtidsansatte og 5 deltidsansatte til at hjælpe sig med at give skoene ben at gå på. Forretningen blev grundlagt i 1976 af Jacobs tante og onkel, Ulla og Mogens Lykke, der drev den sammen frem til generationsskiftet i 2009. Gretha og Henry Lykke - Mogens Lykkes forældre, og Jacob Lykkes bedsteforældre købte i 1961 et træskoværksted, der senere skulle blive til en lille skobutik. I dag sælger der ikke kun træsko, men et stort udvalg af moderigtige, komfortable og smarte sko til hele familien. 

Sortimentet er bredt, og tæller mere end 130 forskellige mærker på hylderne - heriblandt Billi BI, Adidas  og ikke mindst ECCO, der har sin egen afdeling - en shop-i-shop - i butikken.

Der er gennem årene foretaget adskillige udvidelser, både over og under jorden, idet butikken er udvidet ned ad Søndergade, og senest i 2008, hvor der blev gravet 120 m2 kælder ud i baggården, for at samle hele det store lager på én etage. I dag er Lykke Sko en af landets allerstørste skobutikker. Derudover har vi i 2009 også udvidet med webshoppen, så alle I Danmark kan få glæde af vores lækre sko og gode service. 

Lykke Sko har altid været drevet med hjertet, og med fokus på service, “value for money” og mode. Personalet i forretningen - hvoraf adskillige har været ansat i både 10, 20 og 30 år - er kendt for det gode humør og den fine service.

Trine og Jacob Lykke er den tredje generation af familien Lykke, der - sammen med personalet -  står klar til at give både silkeborggensere, tilrejsende og alle bag skærmen en god service. 

 

 

 

Lykke Sko Online Aps 
Torvet 2, 8600 Silkeborg
Telefon: +45 31 500 450 (webshop) 86 81 12 88 (butik)
E-mail: info@lykkesko.dk
CVR nr.: 38396234