• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Menu

Retur og ombytning

Du bedes pakke varen grundigt ind, så den og originalemballage kommer ubeskadiget retur til os. Du vil, når du modtager dine nye sko, få en vedlagt ordrebekræftelse og en returårssagsseddel. Der står angivet på sedlen hvad du skal angive, og dermed er det nemt for os at tage os af din returnering. Ligeledes er der angivet vores adresse, så du nemt kan sende den til os. For at skoen kommer retur i samme stand som den blev leveret i, skal du pakke den i den æske som vi har sendt dig varen i.

OBS. vær venligst opmærksom på at skoæsken ikke må beskadiges, tapes til eller bruges som den yderste emballage, da varen så ikke kan sælges videre i originalemballage. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastik eller andet, der beskytter æsken. 

Der er gratis retur de første 14 dage efter du har modtaget din bestilling. Efter de 14 dage, står du selv for alle returomkostninger i forbindelse med en ombytning eller returnering. Varen SKAL  ALTID sendes tilbage MED omdeling.

Hvis du ønsker at få varen i en anden størrelse kan du angive det på retursedlen og så vil vi, såfremt varen er på lager, sende den til dig umiddelbart efter modtagelse. Du kan også kontakte kundeservice på mail (info@lykkesko.dk) eller telefon (31 500 450) og få os til at reservere en anden størrelse til dig.

Såfremt du ønsker at ombytte varen i vores fysiske butik i Silkeborg, bedes du medbringe din returseddel, så vi nemt kan finde ordren i vores system. Du kan i butikken ombytte varen til en anden størrelse eller få pengene retur. 

Fortrydelsesret - hvis du fortryder dit køb

Hvis du fortryder dit køb og ikke vil bytte til en anden størrelse eller anden model, kan du returnere varen og få dine penge tilbage. HUSK at varen skal være ubrugt og skal sendes i den æske, som vi har sendt den til dig i. Originalemballagen må ikke være beskadiget. 

Blot udfyld retursedlen og angiv at du ønsker pengene refunderet. Hvis skoene ikke bliver leveret tilbage i ubrugt stand vil returneringen ikke blive godkendt. For at kunne give dig den bedst mulige service beder vi dig om at udfylde returkoder og dine synspunkter på retursedlen. Lige så snart vi har modtaget din returnerede vare, vil vi refundere beløbet for de returnerede varer. Husk dog at der vil kunne gå et par dage, fra du har sendt den, til vi modtager den. Pengene bliver refunderet til den konto som pengene oprindeligt blev brugt til at bestille fra. Efter vi har refunderet beløbet til din konto, vil der typisk gå en arbejdsdag inden du igen kan se pengene på din konto. Returneres kun dele af ordren, betales der for de beholdte varer, samt returporto. OBS! Det er dig som kunde, der har det økonomiske ansvar, for at varerne kommer retur.

Reklamation - hvis du oplever en fejl

Hvis du opdager en fejl i produktet, skal du kontakte info@lykkesko.dk eller ringe til os på telefon 31 500 450 hurtigst muligt. Angiv dit ordrenummer og beskriv fejlen, hvordan den opstod og hvornår du opdagede det. Det er vigtigt altid at anmelde fejlen så hurtigt som muligt! For at returnere varerne til lykkesko.dk, beder vi dig pakke ordren forsvarligt ind, så den ikke vil tage yderligere skade under forsendelsen. Der er en reklamationsblanket vedlagt din forsendelse. OBS: Det er dig som kunde, der har det økonomiske ansvar for at din returvare kommer til os. Nogle gange skal vi sende varen videre til vores leverandør og der kan derfor gå et stykke tid, inden du får svar på din reklamation. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x