• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage 
  • Gratis retur i 14 dage
  • Julegaver byttes t.o.m 7/1-2021

Skomærker hos Lykkesko

Hos Lykke Sko har vi rigtig mange forskellige skomærker – faktisk har vi lige nu 139 forskellige skomærker som inkluderer Ecco, Vagabond, Bisgaard og Gabor, Roots, Selected og mange flere. Vi forsøger så vidt muligt altid at have nogle forskellige skomærker til både herre og damer og ikke mindst børn. Vi tror på, at de forskellige skomærker kan opfylde vores kunders forskellige behov – om det så er behovet for en vandresko til friluftaturen til Norge, eller en mere pæn sko til fest, vi forhandler det hele. Kig dig omkring på sitet, og find dine nye sko fra dine yndlings skomærker.

Skomærker til damer

Hos Lykke Sko har vi mange skomærker til kvinder. Nogle af vores mest solgte skomærker er fra Gabor, Vagabond, ECCO, Bubetti, Roots, Stockholm Design Group, Softwalk, Birkenstock, Lofina, Fly London, Clarks og mange flere. Hvis du står og mangler nogle supersmarte og behagelige sneakers laver skomærket Candice Cooper nogle fantastiske sneakers med en grov hæl, som giver et meget moderne og trendy look. Hvis du er mere til en topmoderne stilet, er brandet Högl en sikker vinder med det stilrene design, som holder år efter år, og som aldrig går af mode. Vil du gerne med på tidens trend er Billi Bi et sikkert valg. Skomærket har altid godt øje med tidens tendenser, og formår altid at designe sko, der rammer tidens trends men med deres eget unikke præg.

Skomærker til mænd

Her på webshoppen kan du finde masser af skomærker til mænd. Et meget populært skobrand i tiden er brandet Ahler, der laver de lækreste kvalitetssko. Skoene er perfekte til det lidt pænere selskab, hvor pæne sko er en nødvendighed. Derudover har vi brands som Adidas, Converse og Roots, der alle laver moderne og behagelige hverdagssko, som du kan have på når du er på arbejde eller i din fritid, hvor din sko skal passe til det meste i din garderobe.

Skomærker til børn

Hos Lykke Sko forhandler vi Ecco og Bisgaard, som begge er fantastisk gode til at lave børnesko, der er så behagelige, at barnet kan have dem på hele dagen både i institutioner og til pænere brug. Det er nødvendigt, at børnene kan holde varmen i efterår-og vinterperioden, og derfor forhandler vi mange sko med Goretex eller lignende, som gør at barnet kan have dem på i mange timer ad gangen. Derudover har vi, i vores sortiment også mange gummistøvlemærker til børn, da vi ved, hvor stor glæde børn har ved at være ude i naturen og hoppe rundt i vandpytter ligegyldig hvilket vejr, vi har. Det er mærker som Viking eller Move by Melton, Bisgaard og Hummel, som er ideelle til eventyrlystne børn, der gerne vil holde på varmen uden at blive syg.

Hjemmeskomærker

Findes der noget bedre end at tage et par varme futter på, hvor man kommer hjem fra skole eller arbejde? Det syntes vi ikke, og derfor har vi rigtig mange dejlige hjemmesko i vores sortiment. Eksempelvis har vi de populære Glerups hjemmesko, som er lavet af de dejligste uld. Vi har også Shepherd hjemmesko, som luner fødderne dejligt. Vi har mange at vælge imellem, så tage et kig under kategorien ’’hjemmesko.’’ Vi har også lune hjemmesko til børn, hvor mærker som Ponny og Kitzbühel har nogle supersøde hjemmesko som altid falder i de mindstes hjerter med deres fine motiver som drager, katte, stjerner eller hjerter.

Skomærker til hele familien

Vi har noget til enhver smag og i forskellige prisklasser, så bliv inspireret af alle vores skomærker, og find dit favorit mærke eller opdag et nyt. Hos Lykkesko har vi ofte tilbud på forskellige skomærker, så hold øje med vores webshop, måske er du heldig, at vi lige har rabat på dit ynglings skomærke.