• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers fra 35,-
  • Lynhurtig levering 1-2 dage
  • Gratis retur indenfor 14 dage

Adidas

Filter

Adidas sko, Originals, sneakers online

Adidas Originals sko er et tysk sportsbrand med fokus på ikoniske produkter, originale visioner og godt håndværk. De to Dressler-brødre grundlagde imperiet i 1949, men på grund af uenigheder de to brødre imellem, forlod den ene virksomheden til fordel for at starte det i dag enorme sportsbrand, Puma. Adidas sko, sneakers, Originals forbliver populære. Brandets popularitet skyldes blandt andet produkternes topaktuelle look, som er up-to-date med modens tendenser, men alligevel altid forbliver tro mod sin egen stil med kvalitet i højsæde, som er en kerneværdi for virksomheden. Der lanceres hele tiden nye modeller af de smarte Adidas sko og sneakers som Originals eller Gazelle, men det er de legendariske ikoner, der er bestsellere. I dag bruges ikonerne til at forny og opretholde virksomhedens Brand DNA, hvilket blandt andet gøres ved at opdatere de ikoniske produkter med nye materialer, farver og snit. Find dine Adidas sko, sneakers. Originals & Gazelle hos Lykke Sko. Vi er vilde med de farverige Adidas Originals sko og sneakers, som gør hverdagen lidt mere festlig.

Klassikere på programmet

La Traineren der blev specialdesignet til at hjælpe atleterne til OL i 1984, og indeholdt teknologi, der på det tidspunkt var absolut banebrydende på sit felt. Det mest opsigtvækkende var Vario støddæmpningssystemet, der bestod af tre indkapslede cylindere i hælen. Dette system anvendes stadig og er kendetegnet ved de tre knopper, hvilket har gjort den til en klassiker under Originals-programmet af Adidas sneakers og sko. Også Adidas Originals Gazelle en klassisk sneaker med de ikoniske striber langs siden og den høje hvide gummisål. Den er fremstillet i en kombination af ruskind og læder i overdelen og indvendigt er den tekstilforet. Ydersålen er en ultra let og blød gummisål, der giver dig en behagelig fornemmelse når du træder ned. Blandt andre populære er også modellerne ZX700 til kvinder og ZX750 til mænd, der er en let og luftig sneaker med en høj gummisål, der giver den et retro 80’er look.

Adidas Originals sneakers og sko

Virksomhedens vision er at tilpasse produkter til hver idræts unikke behov for at hjælpe udøverne med at nå et bedre resultat, men siden 1970’erne har brandet fået endnu større succes inden for gademode, som har gjort at virksomheden i dag er et af verdens mest kendte varemærker, som tilbyder et bredt sortiment af produkter inden for sport såvel som livsstil. Stilen er afslappet, men sporty og kan bæres af alle, ung som gammel. Navnet udtales ”Addidas”, men det er naturligvis ikke den korrekte stavemåde.

Adidas sko & sneakers Originals online hos Lykke Sko

Hos lykkesko.dk kan du forvente at se et udvalg af de uundværlige klassikere i både nedtonede farver og de mere trendbaserede og iøjefaldende kombinationer. På den baggrund har verdensbrand’et slået sit navn fast, og er blevet en retningsgivende trendsætter i hele verden, også blandt ikoner som Kanye West, Stella McCartney etc. Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af Adidas sko & sneakers fx Originals & Gazelle til både dame, herre og børn.

Adidas sko udsalg

Du kan være heldig at finde de populære modeller på udsalg i vores online univers. Et par billige Adidas sko, sneakers, Originals eller Gazelle kan de fleste nemlig bruge. Skoene er meget populære, så de bliver hurtigt udsolgt, men du kan være heldig at finde rester, der er sat ned. Kig ind og hold dig opdateret på siden, hvis du leder efter billig Adidas sko, sneakers, Originals eller Gazelle.

Se hele Lykkeskos store udvalg af moderigtige sko

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x