• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 30 dage

Aerosoles

Filter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Aerosoles sandaler og sko

Hos Lykke Sko er vi glade for at kunne præsentere dig for et nyt mærke i butikken, nemlig Aerosoles sko, sandaler og ballerinaer til kvinder. Med mere end 25 års erfaring, tænker og handler dette brand stadig innovativt, når det kommer til bl.a. at designe deres sko, sandaler og ballerinaer. Hop i et par sko fra dette mærke og se, hvad der sker. Der vil være mere fart på dine skridt, mere farve i dit liv og simpelthen mere komfort. Aerosoles sko, sandaler og ballerinaer giver dig god komfort uanset hvilket fodtøj, du tager på. Køb dine nye Aerosoles sko, sandaler og ballerinaer online hos Lykke Sko.

Aerosoles sko - innovativ industrileder

Som industrileder indenfor innovation er brandet opsat på at overgå forventningerne ved at udfordre dem selv til at udvikle deres teknologi. Skoene er bygget fra bunden og op. Diamantmønstrede såler fungerer som base for komforten, hvilket gør, at stødene i foden bliver formindsket. Firmaet har udviklet deres egen unikke konstruktion for at skabe sko, der tilbyder den ultimative komfort og fleksibilitet. Firmaet prøver hele tiden på at lave et bedre produkt og det har skabt en loyal skare af fans, som ønsker komfort til det virkelige liv. Find dine Aerosoles sko til kvinder på vores hylder. Vi har Aerosoles sko, sandaler og ballerinaer. Så hop ind på siden, og find din favorit online her.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring med at lave sko er brandet passionerede omkring deres produkter og deres kerneværdier forbliver de samme: komfort, stil, kvalitet og værdig. Brandet tilbyder forskellige styles, som er lavet af kvalitetsmaterialer og med unikke konstruktioner. Den komfort, som du normalt kun finder i almindelig afslappede sko, kan du nu også finde i pumps, støvler og sandaler. Brandet forstår deres kunders behov, nemlig komfort som du virkelig kan stole på igennem forskellige styles, som dækker alle områder af det travle liv, du har. Dette er især en gode ved brandet, hvis du gerne vil have et lækkert look, men ikke vil gå på kompromis med komforten.

Komfort i sålerne

Fra den diamantformede fleksible sål til stødabsorbering til kontinuerlige forbedringer i skummet af fodsengen for at fremhæve den komfort som brandet er kendt for, tester de hele tiden de nyeste materialer for at skabe letvægts sko, som bøjer med foden, som den bøjer for at skabe vedvarende komfort. Brandet har skabt unikke teknologier, som kun findes i disse sko. Vi på LykkeSko.dk er vi dine Aerosoles sko forhandlere.

Aerosoles udsalg 

Du kan være heldig at finde dine nye Aerosoles sko og støvler på udsalg på vores webshop, samt besøge vores fysiske butik på Torvet 2 i Silkeborg. Hold øje med vores side for inspiration og gode tilbud i Aerosoles outlet og tilbud. Kig ind på vores webshop Lykkesko.dk og find dine favoritter blandt vores mere end 2000 styles og mere end 130 forskellige mærker, er der helt sikkert nok at vælge imellem. Så mon ikke du kan finde en varient, som du kan lide. Vi er din forhandler af sko og støvler. VI glæder os til at betjene dig! 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x