• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers fra 35,-
  • Lynhurtig levering 1-2 dage
  • Julegaver byttes frem til 31/1 2020

Ahler

Filter

Ahler sko & støvler online 

Ahler er et dansk firma, der i særdeleshed er kendt for dets stringente og minimalistiske design, der til stadighed følger tidens trends. Kollektionen af herresko, der omfatter de klassiske og altid flotte Ahler sko og støvler, er altid at finde på hylderne i Lykke Sko og det skyldes i særdeleshed det tidløse, men stadig trend-rigtige udtryk, som skoene har. Ahler sko og støvler er lavet af det lækreste og blødeste skind, som får din fod til at stortrives. Et par Ahler sko eller støvler er til den modebeviste mand, som ikke vil gå på kompromis med hverken sin stil eller kvaliteten.

Ahler sko og støvler – dansk design

Ahler sko har eksisteret siden slutningen af 1990’erne, hvor skodesigner og stifter Thomas Ahler åbnede en lille skobutik på Klostergade i hjertet af Aarhus. På trods af butikkens få kvadratmeter, har mærket et bredt udvalg af lækre og flotte sko til både ham og hende. I 2007 opkøbte Thomas butikken. Alle skoene bliver designet i Aarhus, og det er også her at kollektionerne sammensættes. Selve produktionen af skoene foregår hovedsageligt i Italien, Spanien og Portugal og det er de bedste skindkvaliteter, der bliver brugt i produktionen. Det minimalistiske skandinaviske design er ofte tilsat moderigtige detaljer i form af skind i moderigtige farver eller snørebånd i rød eller blå. Det danske design kombineret med den sydlandske produktion giver et produkt, der oser af kvalitet og godt håndværk. Der er tænkt over det stilrene udtryk, og at fodtøjet skal kunne bruges sæson efter sæson - år efter år. Derfor er mærket også en god investering, da de ikke lige går af mode til næste år. Brandet er perfekt til dig, der gerne vil vise kvalitet.

Ahler sko af høj kvalitet

Modellerne er af høj kvalitet til meget fornuftige priser. Støvlerne er lavet af elastisk tekstil i siderne, hvilket gør det nemmere at få skoen af og på, men vigtigst af alt, gør det skoen mere behagelig at bruge. Mærket har sko til enhver lejlighed, både de pæne herresko, der går godt sammen med habit og andet pænere tøj, men også mere hverdagsagtige casual sko, der kan bruges til et par jeans. Firmaet har også undermærket TGA, der er et mere prisvenligt og ’ungt’ alternativ til storebroderen.

Ahler sko og støvler hos Lykke Sko

I vores online shop hos Lykke Sko finder du flere af de lækre Ahler sko og støvler til herrer. Disse herresko er flotte og klassiske og kan bruges til både hverdag og fest. Vi har både støvler - ankelstøvler eller herrestøvletter og sko fra mærket, og alle har de et klassisk og samtidig moderne udtryk ,og man kan med det blotte øje sagtens se, at de er lavet i en ordentlig kvalitet. Skindskoene kommer i farverne mørkeblå, sort, grå og flere brune varianter. Vi har modeller i både nubuck og glat skind, og vi har modeller med flet, for den lidt mere vovede herre.

Udsalg hos Lykke Sko 

Du kan være heldig at finde dine nye Ahler sko på udsalg på vores webshop, eller i vores fysiske butik, der ligger på Torvet i Silkeborg. Hold øje med vores side for inspiration og gode tilbud. Kig ind på Lykkesko.dk og find dine favoritter iblandt vore mange forskellige mærker. Vi glæder os til at betjene dig! 

Se hele Lykkeskos store udvalg af billige sko

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x