• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Angulus

Filter

Angulus sandaler, støvler & sko til følsomme fødder

Dette brand er et danskejet firma, som har mere end 100 års erfaring, eftersom det startede op i 1904. Det hele startede ud med et skomagerværksted på Nørrebro i København, hvor de populære Angulus sandaler, sko, støvler og vinterstøvler så dagens lys. Ambitionen fra start var at udvikle en fodformet sko af naturmaterialer. I landsbyen Sct. Joao de Madeira, får virksomheden produceret deres Angulus sandaler, støvler, vinterstøvler og sko med passion. Det er José Tavares som styrer fabrikken, og han sørger for, at kollektionen af Angulus sandaler, støvler, sko og vinterstøvler hele tiden udvides med nye varianter. De arbejder målrettet på, at der hver sæson er 200 nye modeller, som forlader fabrikken. Firmaets signatur er i dag den runde snude, som giver børnefødder plads til fri udfoldelse og naturlig muskulær udvikling, samt det store fokus på kvalitet. Det var i starten en kamp at få kvinderne overbevist om, at de skulle gå med sko med så brede snuder, men efter designet på skoene blev opdateret og fulgte tidens trends, var det ikke længere et problem.

Udsøgt kvalitet

Mærket henvender sig til den stilbevidste kvinde, der samtidig efterspørger god komfort. Nu findes der både slanke og brede silhuetter i deres kollektion, så der er noget til enhver smag. Materialerne til produkterne udvælges nøje. De anvender både kalveskind, rågummi, uld osv. til deres produkter, og det er kun naturens slidstærke materialer, der bliver brugt. Firmaet benytter sig stort set kun af rågummisåler til alle deres produkter, hvor retrolooket fremtræder. Ved brug af rågummisåler er man sikret en blød og smidig sål, som følger fodens bevægelser. Skoen får også en god komfort ved brug af rågummi. Forede støvler er også at finde blandt mærkets produkter, og igen er det vigtigt, at det altid er af en høj kvalitet.

Angulus sandaler, støvler, børnesko m.m.

Mærket er også begyndt, at lave nogle enkelte modeller, der har en skindsål, som fx nogle af deres sandaler, hvor det mere feminine og klassiske look kommer til at fremtræde. Virksomheden har derudover udviklet deres egen tex-menbran, ved navn ”ANGULUSTEX", som bliver anvendt i samtlige af deres børnestøvler. Angulus sandaler, støvler, vinterstøvler og sko til børn er lig med god kvalitet. Mærket benytter sig meget af jordnære farver, som spiller godt til naturskoen.

Skønne børnesandaler

Mærket har nogle virkelig lækre sandaler til børn. Fødderne har plads til at vokse og alle tæer kan bevæges frit, og bliver ikke klemt i et par Angulus sandaler, sko, støvler eller vinterstøvler. Der er tænkt på god komfort, og at sko og sandaler skal kunne holde til megen leg og aktivitet. Derfor fremstår de i de lækreste materialer, og mange mødre ser mærket som lig med god kvalitet. Måske kan du endda være så heldig at finde Angulus sandaler udsalg i vores online shop. Find Angulus sandaler, sko, støvler og vinterstøvler online her hos Lykke Sko.

Køb Angulus sandaler, sko, støvler og vinterstøvler online hos Lykke Sko

På Lykkesko.dk samt på butikkens hylder er Angulus’ sandaler, sko, støvler, vinterstøvler m.m. at finde til kvinder såvel som til børn. Kom ind og lad dig friste af vores brede udvalg. I Lykke Sko er vi stolte af, at kunne præsentere et stort udvalg af mærkets produkter. Vi sælger for eksempel både damestøvler, sandalwe, tullesko og vinterstøvler alt efter hvilken sæson vi har. Nogen gange er der Angulus støvler på udsalg, og så er det med at slå til, for produkterne forsvinder hurtigt fra hylderne. Når de populære produkter bliver sat ned, er de hurtigt revet væk – og det forstår vi godt – for det er skønt at få så godt et kvalitetsprodukt til en ekstra god pris.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x