• Gratis levering v/ køb over 500 DKK
  • Lynhurtig levering 1-2 dage
  • Gratis retur - 14 dage

Billi Bi

Filter

Billi Bi støvler, sandaler, sko og støvletter

Her finder du et af Danmarks stærkeste skomærker, når det kommer til design og fortolkning af modens finurlige universer. Find de lækre sandaler, støvler, sko, støvletter, pumps, stiletter og ballerinaer hos Lykke Sko. Vores indkøbere er vilde med mærket, så du finder altid et godt udvalg af Billi Bi sko på hylderne. Med et par Billi Bi støvler eller sko er du klædt godt på. Firmaet har eksisteret i mere end 75 år, og har derfor et langt og solidt kendskab til produktion og forarbejdning af materialer, så du får et par sko med en lang levetid. Billi Bi sko er af godt håndværk. Deres produkter bliver produceret på traditionsrige fabrikker i Italien og Spanien, hvor godt håndværk er alfa og omega. Brandet er altså én af de markante spillere på den danske og internationale modescene, når det kommer til sko, og det skyldes i særdeleshed deres innovative designteam, der ikke er bange for at tilføre en sort pumps en iøjefaldende detalje i form af én rem i en kontrastfarve, eller måske en hæl med nitter på. Fransi A/S står bag mærket, og firmaet har ligeledes tilnavnet Copenhagen, der understreger den skandinaviske tilgang til moden og ligeledes forbindes mærket naturligvis med kvalitet og godt håndværk.

Billi Bi støvler og støvletter

Mærkets produkter henvender sig til den stilbevidste kvinde, der vægter design og æstetik højt, og som ved, hvad der sker på den internationale modescene. Mærket laver rigtig mange forskellige og spændende produkter, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til dig. Mærket har efterhånden fået opbygget et fast sortiment af populære produkter, som ses på markedet år efter år. Det gælder for eksempel deres klassiske Billi Bi støvler med det lange skaft og den slanke silhuet. Køb Billi Bi støvler, støvletter, sandaler, sko, pumps, stiletter, ballerinaer og wedges online i vores webshop. Produkterne er ofte en tidløs investering, men hver sæson er der også mere sæsonprægede items.

Stiletter med stil

De klassiske og tidløse investeringer er ligeledes at finde ved det københavnske brand, hvor især en komfortabel læst med en 7 centimeters hæl findes på både langskaftede støvler og pumps. Firmaets bikerstøvle der findes i mange forskellige materialer er gået hen og blevet en ny klassiker, og den findes hver sæson i mange spændende materialekombinationer. Hos Lykkesko.dk kan du forvente at se et udvalg af uundværlige klassikere, men også farvestrålende og mere vovede og sæsonbetonede modeller vil være at finde på vores hylder. Vi har stilrige pumps, stiletter, ballerinaer, sandaler, sko, støvler og wedges online.

Sandaler og sko– et hav af muligheder

Om sommeren er der især fokus på ballerinaerne, der giver dig en god komfort, og som kan redde enhver tøjkrise, da de kan sættes til alt i din garderobe. Sandaler, hvad enten det er på hæl eller ej, har en femininitet og lethed over sig, og vi vil altid have et udvalg i sæsonens hotteste materialer og i spændende farver. Pumps fås både med og uden plateau, spids og rund snude, høj og lav hæl og naturligvis i materialer, der giver skoen prikken over i’et. Støvler og støvletter har vi selvfølgelig mest af om vinteren. Køb dine nye sandaler, wedges, sandal med kilehæl, sko og de nye hotte herreinspirerede sko hos Lykke Sko.

Billi Bi støvler med ekstra vidde

Støvler fra BilliBi kan både være korte og langskaftede varianter og ligeledes både med og uden hæl. Mange af mærkets støvler findes med forskellige skaftevidder, så vær opmærksom på dette, når du bestiller. Med de forskellige muligheder er det altid muligt at finde en støvle, der passer til lige netop dine lægge. Brandet er ikke bange for, at bruge print som leopard og camouflage og på det seneste er også pyton og slangeskindsprægninger i forskelligt omfang, blevet utrolig populært hos mærket. Du kan være heldig at dumpe ind i vores Billi Bi sko og støvler på udsalg, og når der er tilbud, er det med at slå til på disse kvalitetsprodukter. Udsalg finder du også her på siden fra tid til anden, så det er bare med at holde øje med det gode tilbud. Vores webshop er fyldt med nyheder og gode tilbud. Vi håber du finder noget, du kan lide, for eksempel på vores Billi Bi sko tilbud online. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x